Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 781 / 46 / 0
Mnie osobiście w ciągu dnia nie usypia 100mg. Sniffowałem na test i kichawe to rozpierdala ale wjazd jest jakby szybszy.
  • 390 / 95 / 2
Witam Państwa. Czy po b. niskiej dawce typowo nasennie, np. jak kolega wyżej napisał 1/4 z 25 mg, kwety występują jakieś przykre skutki uboczne, w szczególności SUCHOŚĆ W MORDZIE (to w końcu antagonista H1:/) lub senność/nieogar w ciągu dnia?
!מרנא תא
  • 68 / 4 / 0
tak, po dłuższym stosowaniu bezsenność z odbicia na miesiąc.
  • 390 / 95 / 2
Dzięki. To mnie w tej chwili nie przeszkadza. Za to przeszkadza bardzo wysuszona morda i jeśli kwetiapina w b. niskiej dawce wywołuje na tym polu taki sam skutek jak trazodon, to nie chcę.
!מרנא תא
  • 1928 / 188 / 0
Właśnie, większość ludzi skarży się na uciążliwą suchość w ustach, a u mnie to nie występuje. Do tego palę paczkę/dwie papierosów dziennie i suchości w buzi nie odczuwam. Jakieś turbo nawilżanie mam chyba %-D
Take DXM and Be Happy
  • 505 / 91 / 0
Ja Mam sucho w ustach, zwłaszcza w nocy to najbardziej jest odczuwalne. Zawsze mam w nocy pod ręka wodę i daje radę.
Podług innych leków tego typu, te uboki są dla mnie do zaakceptowania.
Guma do żucia pomaga w dzień
  • 390 / 95 / 2
Niedobrze, wysuszone śluzówki to otwarta brama do wszelkich infekcji.
!מרנא תא
  • 34 / / 0
panowie kwetaplex xr ile moge maksymalnie tego wziac i po jakim czasie powinno mnie ululac ? wczoraj 300 wzialem i nic musialem olanzapine dolozyc .
JA SIKAM NA KURWY
BO LUBIĘ BEZCZEŚCIĆ.
  • 35 / 5 / 0
@Baza96 mam dosłownie taką samą sytuację dzisiaj, nie wiem, chyba popsuci jesteśmy...
  • 34 / / 0
13 maja 2021Popeos pisze:
@Baza96 mam dosłownie taką samą sytuację dzisiaj, nie wiem, chyba popsuci jesteśmy...
eh szkoda daj znac jak cie jakas dawka uspi tego szajsu jak narazie to tylko przymulony jestem w dzien wracam narazie do olanzapiny ;c do nastepnej wizyty psycho
JA SIKAM NA KURWY
BO LUBIĘ BEZCZEŚCIĆ.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.