Organiczne substancje psychoaktywne, oddziałujące na receptory serotoninowe w mózgu.
Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 327 / 99 / 2
@vlkodlak Dzięki wielkie. A to "uważaj na serducho" to tylko "AMT" dotyczy, tak?
Jakby co to zamierzam zjeść MiPTa i DiPTa
  • 420 / 43 / 0
@izopropylofenidat
Przy DPT i MiPT nie odczuwałem dyskomfortu. AMT trochę spidowało. Mnie nieznacznie, ale kolega który ma problemy z niedokrwieniem dłoni poschizował się po 20mg i poprosił by zawieźć go do szpitala. Trochę też psychicznie napędzał to.
Powodzenia. Daj znać w wątkach. Sam za jakiś czas zabiorę się za niepodstawione ponownie.
Uwaga! Użytkownik vlkodlak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 327 / 99 / 2
@vlkodlak dzieki, na pewno skrobne jakiegoś trip raporta, zwłaszcza na DiPTa
  • 3406 / 534 / 0
Kurwa jak odstawiam zawsze benzo z opio to mam takie flashe do sajko że ja pier... A najbardziej nakręciłem się na amanite.

Nie wiem czy w tym roku spróbuję bo jeszcze czeka mnie ośrodek ale jak wyjdę to nawet obojętnie jakiego paychodelika przypierdolę tylko nie w domu bo już raz mam przestrogę po GBL gdzie wyskoczyłem przez okno z 3ciego piętra (licząc parter 4 piętro) ale uszło że żyję i chodzę nooo ale poskręcany jestem jak android - ale o wypadku to później w danym temacie bo piszę to i coś nie mogę nawet zacząć.

Noo to pojadę sobie gdzieś na łąkę - na pewno zadbam w 100 % o s & s.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 978 / 121 / 0
Takie pytanko, może i głupie ;) Każde światło degraduje tryptaminy? Czy tylko słoneczne?
  • 146 / 8 / 0
Pewnie zależy od źródła, jeżeli chodzi o słoneczne to pewnie ultrafiolet robi swoje. No i ciepło wiadomo. Światło emitowane przez zwykłą żarówkę pomijając ciepło, nie będzie robiło szkody. Ale to tylko gdybanie na chłopski rozum.
  • 978 / 121 / 0
Ciepło wiadomo ;)
Właśnie chodzi mi o to czy szkodliwy jest ultrafiolet czy każde światło. Do tej pory zawsze myślałem, że ultrafiolet, ale tak zacząłem się zastanawiać.
  • 3440 / 715 / 9
Roztwór 4-HO-DET zrobił się w pizdu czarny. Do wyjebania?

Czy to zaczęło się degradować na jakieś formy węgla?
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 420 / 43 / 0
@Zgienty
Jak długo stał roztwór? Alk czy woda? Dawno temu czytałem, że po dwóch tygodniach tryptaminy w roztworach degradują. Nigdy nie sprawdzałem. Do dwóch tygodni zużywałem całość.
Uwaga! Użytkownik vlkodlak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3440 / 715 / 9
Woda. To pewnie do wyjebania to jest. Stoi już kilka miesięcy i jest czarny, nieprzezroczysty. Na szczęście tylko ćwiartka. Oduczyłem się już zamawiania tryptamin po giecie jak harpagan. Trzeba by to trzymać w lodówce. Lab jest moim magazynem.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.