https://youtu.be/JDLR9POT_Iw
Symphony of Shangri - La (Remastered)
Można sobie też kupić taką misę, wtedy dopiero można się wczuć w te wibracje z pełniejszym efektem.
@paw333 jeśli tu zaglądasz to mam do Ciebie parę pytań. Czy przed tym feralnym wieczorem, wcześniej, często jadłeś piguły? Wspomniałeś też że po tym też podchodziłeś do piguł. Jakie to były dawki i jak często? Był jakiś efekt? Smyrało coś? Mam u mnie gościa co też wszamał około 9 red buli. Dochodził do siebie też trochę i wyszedł z tego. Czyli musisz mieć nadzieję że to minie. Czy wtedy jak szamałeś tą dawkę to byłeś na imprezie? Tańce, hulanki? To istotne by móc wysnuć tezę.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.