Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1188 / 453 / 0
Jakieś pomysły co tu dorzucić?
  • 1455 / 588 / 0
@TymekDymek moze dodaj jeszcze zestawienie najpopularniejszych srodkow typu aco vs. tussi , ew. cos o syropach :flaszka: ? Sa tacy , co odczuwaja inne dzialanie .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 1188 / 453 / 0
Okej, zajmę się tym po pracy
  • 112 / 2 / 0
Ile wziąć cetyryzyny do 300 mg DXM, zeby nie bylo nudnosci?
  • 1188 / 453 / 0
Na nudności lepiej Cola, szklanka na każde 10 tabletek. Jeśli cetyryzyna Ci pomaga to okej, ale nie ma sensu więcej niż 20mg.
  • 260 / 22 / 1
Najlepiej nic nie jeść 3-4 godziny przed i tabletki popijać zwykłą wodą NIEGAZOWANĄ oraz sensownie robić dawki.
W większości przypadków które znam zminimalizowało to nudności do zera.
  • 19 / 1 / 0
Delirianty: niektórzy lubią dorzucić MXE,
Od kiedy MXE to deliriant?
  • 19 / 1 / 0
przy przyjmowaniu 450 lub więcej miligramów jednorazowo, bardzo prawdopodobne jest, że nie uśniesz przez najbliższe 6-7 godzin. Osobniczo może się to różnić, na przykład przy 600mg+ nie potrafię usnąć nawet do 10-12 godziny licząc od pierwszej dawki.
Raz zarzuciłem 300 mg koło 18 (co dało leciutką faze) i tak mnie wyspidowało, że do 7 rano nie dało rady zasnąć... A próbowałem kilka razy - no fizycznie niemożliwe. Więc jeśli ktoś na drugi dzień musi wcześnie wstać i chce się wyspać, nie polecam... Chyba że ma piwko (dobry usypiacz)
  • 151 / 8 / 0
Witam,

Napisze sprawdzony przeze mnie sposób, na to aby wszystkiego nie zwrócić jeszcze zamian się załaduje. A nawet w ogóle można uniknąć cofania się treści żołądka. Trzeba sobie rozrobić małą płaską łyżeczkę sody oczyszczonej z małą ilością wody, około 50 starczy. Wypijamy na raz, oczywiście po zjedzeniu docelowej dawki kaszlaka. Sam osobiście korzystam z tego przy dawkach 600+ i to nie, że koniecznie muszę to wypić, nie jeśli czuję że zarazem może być nieciekawie to od razu taka mikstura skutecznie to zwalcza. I spokojnie można czekać na dalsze ładowanie.

Myślę, że komuś się przyda.
  • 1188 / 453 / 0
Ktoś więcej? Próbowaliście tego? Dajcie znać, ja już nie mogę tykać DXM a fajnie by było jakby ktoś potwierdził, dodam do posta, zresztą już trochę się nazbieralo do dodania.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD

Newsy
Niemcy mogą pożegnać się z legalną marihuaną. Nadchodzą radykalne zmiany

Niemcy mogą pożegnać się z legalną marihuaną. Niemcy, które niedawno zalegalizowały częściowo marihuanę, mogą wkrótce stanąć przed rewizją tej ustawy. Choć proces legalizacji przyniósł zmiany, które na początku zostały entuzjastycznie przyjęte, obecnie pojawiają się poważne wątpliwości i głosy krytyki ze strony niektórych polityków. W ostatnich dniach, reprezentanci partii CDU/CSU ogłosili, że będą dążyć do anulowania lub przynajmniej zmiany przepisów dotyczących legalizacji canabis. Co takiego nie spodobało się przeciwnikom tej ustawy? Jakie zmiany mogą nadejść w najbliższej przyszłości?

Robił "przetwory" z marihuany. Zapach czuć było na klatce schodowej

42-latek z Bartoszyc (woj. warmińsko-mazurskie) robił przetwory z marihuany. To nalewka i masło, które trzymał w piwnicy. Natknęli się na nie policjanci, którzy odwiedzili mężczyznę w mieszkaniu.

Medyczna marihuana przynosi „znaczną poprawę” w objawach raka, wynika z nowego badania

Nowe badanie przeprowadzone w Minnesocie dostarcza mocnych dowodów na skuteczność medycznej marihuany w łagodzeniu objawów raka. Większość pacjentów stosujących konopie zgłasza poprawę w zakresie bólu, bezsenności, stresu i problemów trawiennych. Jednak badanie zwraca również uwagę na problem wysokich kosztów terapii, które mogą stanowić barierę dla mniej zamożnych pacjentów. Brak refundacji medycznej marihuany sprawia, że wielu chorych zmuszonych jest do ograniczania lub przerywania terapii, mimo jej skuteczności.