Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Kto podawał per rectum? Nie możliwe, żeby działało słabiej, niż palone, oczywiście przygotowuje się tak jak do puknięcia - rozpuszcza z kwaskiem, ale bez filtrowania.
Jaka dawka przy takim podaniu dla osoby bez tolerki?
Ktoś ma doświadczenie z tym ROA?
Jak nie znacie dawkowania pr to ile by było per canale to sobie przeliczę
Tak btw
Co to znaczy dobry brown? Wg moich info ma nie więcej niż-19 % czystości bo ludzie by się pozabijali.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
"Dobry" znaczy "całkiem prawdopodobne, że lepszy od losowego browna z losowej polskiej szuflady"
A jaką inną miarę da się zastosować, jak nie relatywną
W kazdym razie dobrze jak mozna sobie podzielic cwiare na czesci kurde ja chyba jestem zbyt zachlanna.
Teraz trafiła się czarna twarda jak skała gruda. Pierwsze skojarzenie jest takie jakby podczas końca syntezy/obróbki zbyt długo był poddany jakiemuś procesowi, takie przypalenie jakby. Na pewno wiecie o co mi chodzi.
Czasem pojedyńcze grudki takie się zdarzały, ale nigdy nie całość. Taki mateiał jest gorszy, słabszy, czy to bezznaczenia?
17 lipca 2020zolpidem_zz pisze: Zwykle dostaje brązową grudę, rzadziej coś bardziej sypkiego.
Teraz trafiła się czarna twarda jak skała gruda. Pierwsze skojarzenie jest takie jakby podczas końca syntezy/obróbki zbyt długo był poddany jakiemuś procesowi, takie przypalenie jakby. Na pewno wiecie o co mi chodzi.
Czasem pojedyńcze grudki takie się zdarzały, ale nigdy nie całość. Taki mateiał jest gorszy, słabszy, czy to bezznaczenia?
- Korek badź łyżka osobiście polecam korek tzn najlepsze korki są po wódce bierzmy go wyjmujemy plastik z niego i robimy rączkę tzn urywamy kawałek koreczka tak zeby powstała rączka moze być dłuzsza zeby nie parzyło. Można obwinąć czymś ją . Albo obwinąć po prostu korek drutem i zrobić rączkę .
- Kwasek cytrynowy.
Wrzucamy uformowaną małą kuleczkę zrobioną z filtra od papierosa bądź waty zdejmujemy igłę ze strzykawki i zaciągamy do pompki przez filtr naszą ciecz .
Prosił bym o rzeczowe odpowiedzi, nie chcę zrobić sobie krzywdy
nie chcę zrobić sobie krzywdy
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków
W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.
Mediolan: od początku roku koniec z paleniem tytoniu w przestrzeniach publicznych
Władze Mediolanu poinformowały, że od 1 stycznia 2025 roku wejdzie w życie zakaz palenia tytoniu w otwartych przestrzeniach publicznych, także na ulicy. Wyjątkiem będą odizolowane miejsca, w których będzie możliwe zachowanie odległości 10 metrów od innych osób. Zakaz nie dotyczy papierosów elektronicznych.
Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków
Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.