Tytoń ma osobny dział → >LINK<
one bardzo wolna rosną mam je dalej pod folią, tempo wzrostu jak kaktusy :D
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
@pawoleh666 wpadł mi wczoraj do głowy szalony pomysł czytałem trochę o krzyżowaniu roślin wygląda na to że to nie jest zbyt trudne wyobrażasz sobie co by wyszło po skrzyżowaniu ephedry z khatem albo Morning Glory z sinicuichi?
Poza tym, sinicuichi i Ipomoea Tricolor należą do zupełnie innych rzędów roślin.. Ipomoea do psiankowcow, sinicuichi do mirtowców..
A khat i ephedra mają zupełnie odmienne nisze ekologiczne
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Ja się zastanawiam ostatnio nad przestawieniem Bogdana do growboxa w którym byłby sam, bo:
-zrobiło się ciepło, dzięki czemu rośnie jeszcze lepiej
-mimo, że zrobiło się ciepło to słońca jest coraz mniej
-w konsekwencji powyższego, Bogdan zaczął się wyciągać do światła.
W boxie miałby ok. 18, 19 stopni, w obecnym miejscu ma ok. 22, ale miałby o wiele więcej światła.
Krótko, ale to najlepsze godziny słoneczne jakie mogą być.
Muszę za to wywalić z jej towarzystwa parę innych roślinek, bo pojawiła się na nich rdza i gdyby przeszła ona na ephedrę to bym chyba z mostu skoczył.
Zdjęcie na pw.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.