Dział poświęcony dyskusjom nt. wezwań, które osoba otrzymała w związku z postępowaniem toczącym się wobec stron trzecich.
ODPOWIEDZ
  • 9032 / 1752 / 2
Powtórzę, nie ma żadnego.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 491 / 60 / 0
08 lutego 2020Mefistofeles1945 pisze:
Na pewno jakis wpływ musi mieć, skoro sklepy to wystawiają.
co najwyżej ma wpływ na potencjalnych klientów, aby wywrzeć wrażenie "o, jaka profeska!". pod względem prawnym nic to jednak nie zmienia.
  • 376 / 43 / 0
Sklepy z RC na swoich stronach podają też "adresy" gdzie działają %-D Jeden z takich sklepów to miał w stopce adres jakiegoś burdelu.
Też uważasz, że to czyni z nich legalne firmy, które sprzedają legalne rzeczy i płacą podatki? %-D
Taki ich zapisek, że sprzedają legalne rzeczy na terenie jakiegoś tam kraju to mogą sobie o kant dupy rozbić i tyle... Weź się tak próbuj bronić jak ci paczkę przejmą albo przyjadą po ciebie bo płaciłeś ze swojego konta.

Co do tych wezwań z CBŚP to pewnie sprawa prowadzona przez CBŚP Lublin czyli dwóch kandydatów jest podejrzanych... Pierwszy miał dwa wcielenia a ten drugi to już chyba pięć :rzyg:
nie wierzcie w farmazony...
i dzieciakom piszącym "XD" w co drugim zdaniu... :kotz:
  • 3 / / 0
Dużo sklepów rc trzyma dane swoich klientów. W razie wpadki mają kartę przetargową i dostają mniejsze wyroki. Dla tego lepiej nigdy nie zamawiać na siebie...
  • 1 / / 0
Czy jakieś nowiny w sprawie wezwań z CBPŚ? Coś się ruszyło po poluzowaniu obostrzeń?
  • 454 / 39 / 0
Ja dostałem jakiś telefon w sprawie jakiegoś zakupu z 2016-17 z Lublina. Tylko że podali mi maila, którego nie używam i mam go od roku
  • 9032 / 1752 / 2
To masz wezwanie za vendora który wszedł na rynek w bodaj 2016/17.
To jest ta ekipa co trzymali potwierdzenia nadania w domu xD

https://hyperreal.info/news/w-tym-miesz ... -dopalaczy

– W mieszkaniu odnaleźliśmy ponadto młynki, wagi laboratoryjne oraz foliowe woreczki, a także prawie 80 przesyłek gotowych do wysłania. Zabezpieczono również ok. 2 tys. dowodów nadania przesyłek – dodaje nadkom. Laszczka-Rusek.

Też czekam, bo miałem jedna pake od nich wzieta na swoj adres i 2 na paczkomat.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 454 / 39 / 0
Geniusze biznesu i ochrony danych osobowych.. A wiesz może kto to? Bohater? Bo kwota podana mi przez Pana posterunkowego jest śmiesznie niska, a tego maila nigdzie nie używałem
  • 5 / / 0
Dostałem info, że chodzi też o vendora GBL, kropelek czy jak on tam miał.
  • 3389 / 559 / 1
23 czerwca 2020Stteetart pisze:
To masz wezwanie za vendora który wszedł na rynek w bodaj 2016/17.
To jest ta ekipa co trzymali potwierdzenia nadania w domu xD

https://hyperreal.info/news/w-tym-miesz ... -dopalaczy

– W mieszkaniu odnaleźliśmy ponadto młynki, wagi laboratoryjne oraz foliowe woreczki, a także prawie 80 przesyłek gotowych do wysłania. Zabezpieczono również ok. 2 tys. dowodów nadania przesyłek – dodaje nadkom. Laszczka-Rusek.

Też czekam, bo miałem jedna pake od nich wzieta na swoj adres i 2 na paczkomat.
W mieszkaniu przy ulicy kryształowej. Co za ironia ;)
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
ODPOWIEDZ
Newsy
"Ciężarna 14-latka z zapaleniem wątroby i AIDS trafiła do nas z domu publicznego".

"Często chodzę z rodziną na spacery po parku i widzę pięknych, dobrze ubranych młodych ludzi, którzy czegoś szukają. Wiele osób myśli, że zbierają liście lub kwiaty, ale oni szukają woreczków pod kamieniami, pod kłodami. To setki młodych ludzi, którzy codziennie zażywają narkotyki" — mówi Anton, który mieszka w Mołdawii. W jego kraju problem z niedozwolonymi substancjami staje się coraz większy.

Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP

Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.

Była wzorową uczennicą. Zrobiła coś strasznego. Jej rodzina jest załamana

Już nigdy nie zobaczy błękitu nieba, twarzy bliskich ani własnego odbicia w lustrze. To, co zrobiła 25-letnia Kaylee Muthart, na zawsze zmieniło jej życie. Pod wpływem halucynacji, które wywołały narkotyki, dokonała samookaleczenia w przerażający sposób, pozbawiając się wzroku. W tamtej chwili nie była sobą. Głos, który kazał jej działać, był wytworem urojeń. Teraz, choć żyje z konsekwencjami tej tragedii, walczy o jedno – aby jej historia była przestrogą dla innych.