Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Pewnie to pytanie wyda wam się w chuj głupie, ale muszę je zadać.
Mam zamiar nabyc coś co nazywa się -
5F-MDMB-2201 - jest to w prochu i moje pytanie dotyczy "konsumpcji" (?)
Mogę ten proch rozpuścić w wodzie i namoczyć np Tyton?
Czy zażywa się to w jakiś inny sposób?
Jak to dawkowac? Jeśli rozpuszcza się w wodzie to w jakich proporcjach?
jak-zrobic-maczanke-howto-t38469.html
Warn za planowanie podania narkotyków przypadkowej osobie, podstawa - IV. §2. Nie ma miejsca na tym forum na takie idiotyczne pomysły. - KA
I imo to bym tego nie robił. Są dużo bezpieczniejsze "sposoby". Ale nie kurwa fluorowa czymka czmika japierdole
Co w przypadku jeśli on okaże się nadwrażliwy na ten typ związków? Co jeśli bierze leki które wejdą w interakcję?
Pamiętaj że bycie idiotą wcale nie obliguje cię do wcielania tak idiotycznych pomysłów w życie.
Szczerze mówiąc w chuju mam co z nim będzie, i mogę was zapewnić że jeśli byście go poznali to sami chcielibyście mu coś takiegonodjebac
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.