Faktycznie - musiałem zescrollować w dół, żeby zobaczyć. Dziwna jest - 10 jest wybite nie na środku, tylko na brzegu. Nie widziałem nigdy takiej - w necie też przeglądam i czegoś podobnego nie ma.
28 kwietnia 2020Tyche pisze: Czesc Wam!
Substancja w postaci tabletki koloru niebieskiego (domino), na jednej powolie 1 kropka, na drugiej 5.
W ksztalcie przypomina lekko kanciasty walec. Z podzialką na pół.
Ponoć ma być to MDMA. Ktos spotkał sie z czymś o takim wyglądzie? Nabyte niedawno w Lubelskim.
Przy wzroście 159 i wadze 50kg brać całość, czy lepiej pół? (Jestem od kilku miesiecy na sertralinie w dawce 100 z rana. Dzis nie przyjełam)
Z gory dziekuję za pomoc :)
MDMA nie działa podczas terapii sertraliną, choćby było o czystości 100% prosto z podpruszkowskiego laboratorium u Heńka.
Aby MDMA zadziałało, należałoby odstawić SSRI na co najmniej tydzień (optymalnie dwa). Jeśli jednak lekarz wypisał sertralinę, to zapewne z jakiegoś powodu. Konsumpcja MDMA może nasilić przyczynę.
przeniosłem do istniejącego wątku
F.
A więc jako stary zajadacz postanowiłem skosztować :D
Zapach normalny widok kupowaty kryształy są ciemne a czasami słupki szarawe. Po rozrobieniu akazuje się mnożyć co wychodzi korzystnie.
Działanie i sposób podania
Donosowo jednorazowo ok 100 mg - mocne pieczenie, chwilę później woda z nosa niczym wodospad, średnie pobudzenie i lekka euforia, ledwo wyczuwalne podbicie bicia serca, zwiększenie temperatury i potliwość umiarkowana a nawet duża. Pik kilku minutowy bardzo fajny poczym powolne opadania fazy przez godzinę a po następnej godzinie praktycznie zerowe. Delikatny zacisk szczęki źrenice nieznacznie powiększone. Cóż to może być? W czasach w których się bawiłem substancji było niewiele, wróciłem rok temu do miasta i od jakiegoś miesiąca wpadła fala kupy coś to może być? Że nikt się nie interesuje tematem jak to sebki w zwyczaju chciałem poznać nemesis
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.