Możecie zacząć zadawać pytania żebym miał co kminić ^^ Zapraszam do zaobserwowania tematu bo uważam że będzie dosyć ciekawie
Ogólnie to wszystkich bardzo zachęcam do ograniczenia cuksow do 1/4 lub 1/3 całego tygodniowo. Teraz biorę coraz rzadziej a na codzien czuję się jak bóg. Budzę się szczęśliwy, cieszę się wszystkim co mnie otacza, wszystko jest piekniejsze, i kładę się spać również szczęśliwy. Wnioski: narko w mniejszych dawkach nie robią z Ciebie ćpuna/narkomana tylko lepszego człowieka.
Ja optowałbym przy codziennym zażywaniu nawet do 75ug, tylko drogo wychodzi. Plusem jest, że po tygodniu ciągu, leci tydzień bez a samopoczucie podbijam tylko mj dla ukojenia nerwów po trudnach dnia i jest po prostu pięknie :)
Czy w ogóle LSD było kiedyś brane pod uwagę jako antydepresant dla ludu ? Coś jak MDMA u żydków na PTSD ?
"MDMA to aspiryna dla duszy." :extasy:
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.