ale jesli nie bierzesz ssri, jest git.
a, jak cos to melisa podobno jest nic nie warta do wapo, ktos tak gdzies pisal ze traci swoje wlasciwosci psychoaktywne.
co do mulungu to wydaje mi sie, ze byloby fajne, ale musialbys dobrze temperature dobrac..
nie testowalem jeszcze innych ziol w wapo takze tyle moge powiedziec. pozdro
23 grudnia 2024SerioSergio pisze: Twoim podstawowym błędem poznawczym jest myśl, że nie należysz do tych ludzi których masz za gówno do utylizacji.
Spirytus najlepszy
Jakies mixy czegoś z czymś ale co serio działa a nie placebo
Oatatnio stosuje 5mg melatoniny z chmielem i waleriana i cos tam pomaga bo szybciej zasypiam okolo 30min max
Wcześniej to i 2h szlo się męczyć i budzenie w nocy co godzinę.
Teraz zdarzy mi się raz czy dwa. Także progres jest.
A Wy jakie macie sprawdzone sposoby?
Obniża kortyzol, cukier we krwi, ponoć ma działanie antyrakowe, boostuje testosteron, pomaga redukować stres, a co za tym idzie - jako ogół, ułatwi rzekomo zasypianie i jakość snu.
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Cios w kibolski narkobiznes. Boss Psycho Fans oskarżony
Psycho Fans, gang kibolskiej bojówki Ruchu Chorzów, obracał setkami kilogramów narkotyków o wartości milionów złotych. Wkrótce jeden z bossów tej bandy Łukasz L. ps. Lucky stanie przed katowickim sądem oskarżony o handel 10 kilogramami marihuany. To pokłosie wyjaśnień pewnego skruszonego, na bazie których oskarżono już między innymi bossów „Pruszkowa” oraz szczecińskiego półświatka.
Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków
W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.
14-osobowa rodzina zatruła się marihuaną. Lekarz, który to odkrył, zdradza kulisy
- Objawy, które zgłaszali pacjenci, nie pasowały przede wszystkim czasowo do objawów zatrucia grzybami. To skłoniło mnie do rozszerzenia diagnostyki o narkotyki i dopalacze. Pomyślałem, że może ktoś zrobił rodzinie głupi kawał i dodał im czegoś do spożywanych pokarmów – relacjonuje w rozmowie z Onetem lekarz z SOR-u w Ostrowi Mazowieckiej, który odkrył, że 14-osobowa rodzina spod Zambrowa zatruła się marihuaną w Wigilię.