3-MMC; Metafedron
Moderator: Stymulanty
Nie mam z tym nic wspolnego.
Trójka charakteryzuje się słabszym,stabilniejszym i dłuższym działaniem.
Czwórka daje agresywniejsze, mocniejsze ale i krótsze działanie.
Hexen in stock
Zapraszam : https://hyperreal.info/talk/topic70798.html
2021: rok ważnych zmian w międzynarodowej polityce narkotykowej
Grudzień 2021. Amerykanie i Polacy legalnie palą marihuanę. W Norwegii wymiar sprawiedliwości nie interesuje się już osobami uzależnionymi od narkotyków, bo trafiły one pod opiekę ochrony zdrowia. Z dekryminalizacji cieszą się też w stolicy Australii. Być może takie zmiany zajdą w różnych częściach świata przez kolejne dwanaście miesięcy. Kryka Polityczna i przegląd najważniejszych inicjatywy narkopolitycznych na rok 2021.Diler pałką teleskopową pobił w Tarnowie stałego klienta. Potem go obrabował. Teraz ma wyrok
Dwa lata i 10 miesięcy więzienia - taki prawomocny wyrok zapadł na 23-letniego Łukasza G., który w Tarnowie pobił pałką teleskopową klienta zwykle kupującego od niego dopalacze. Sprawca po pobiciu obrabował ofiarę z telefonu komórkowego, a potem sprzedał go znajomej dziewczynie.Bo zawiesiłem się na fazie z 2009r?
Bo jak lubisz jeść ogórki to pomidor będzie mieć inny smak?
Bo uzależnienie ma to do siebie, że na działanie substancji składa się 50 czynników w tym smak, wygląd, wejście itd a w samym działaniu utrwala się schemat konkretnego działania na konkretne receptory i przekaźniki?
Nie wiem jak to ująć bardziej obrazowo...
Hexen in stock
W czasach świetności można było wrzucić troszkę pentedronu, ale to troszkę i pentedronu a nie nepa czy hexa.
No i nie na pierwszy raz.
Hexen in stock
23 marca 2020qaz111 pisze: Pierwszy raz 3mmc ok 100mg + po 1,5h 150mg + po 1,5h 60mg hexenu dzialalo tak ze pierwszego sie tylko przestraszylem potem juz nic a po 5h od zazycia hexenu od razu zejscie, zle samopoczucie itd wyszedlem z domu lęki (kolega mowil ze po czyms tam wkrecil sobie ze gonia go helikeptorami policja itd) ja mialem podobne schizy. Na 2/3 dzien w nocy to nie moglem oddychac nie wiem czy to brac wiecej bo zostalo mi jeszcze troszke. Ale moje pytanie jest takie czy to wina tego ze pomieszalem tych lęków i trudnosci z oddychaniem czy to normalne na pierwszy raz?hexen solo może dać dziwne schizy i klopoty m.in z oddechem , a w mixie jak najbardziej mogl być przyczyną.
Uwaga! Użytkownik Pseudoinfo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Znając życie kozaków, dzisiejsze nochale wychodowane na CMCkach by się ładnie zdziwiły, jak coś takiego potrafi wypierdolić w kosmos.
Ḑ̵̢̨̨̧̧̡̛̛̯̤̪̫̣̺̘̲̤̺͇͖͉̪̟̻̥̗͕̯̗͇̞͙̭͈̺̯̺̝͓͚͎̻̦̭̮͎͚̪̺̟͖̼̙̥̤̳͙͖̥̱͙̲̹̘͍̺͎̜̜͈̥̩͕̺̬̺͍̲̥̙̱͇͇̱̦̤̠̼̰͋̽̈̇̈̓̒̂̑̍͋̓̐̿͂̑͆̆̀̽̀̓̔̉̇̈̉̎̃̄̍̒͋̽̄̆̿̒̑͛̈́͆̎̃̾̒͋̅̄̍͑̀̑̔́̏̓̏̔̏̊́̐̂̏͆́͒̌̌̏̊̎͑̈́̋̕͘̚̕̕̕̕͘̕͘̚͜͠ͅͅX̷̡̧̨̧M̷̧̛͍͍̘̠͕̯̫̮͕̩̦̳̦͚̺̘̤̟̗͇͓͇͙̞̖̰̹̪̠͐̉̆̽͛̊̔̄̿͆̃̈́͆̓̍̇͜͜͝͝
Poprawiono błędy /mrfuter
Na czacie siedzi 1930 uczestników Wejdź na czata