Ale o tym możesz się dowiedzieć dopiero po kilku miesiącach: zatrzymanie paczki - powiadomienie policji - badania w labo - rozpytanie twojej osoby - albo śledztwo albo przepadek mienia.
i dzieciakom piszącym "XD" w co drugim zdaniu... :kotz:
O narkomanii nie wspominam, bo na tym forum to jak afiszowanie się że ma się w dupie otwór do srania.
---
I want more life, fucker!
Inaczej sam bylbym dysocjacyjnym baronem z kilogramem dexa
21 stycznia 2020WillBeP pisze: Czesc, czy moge zamowic sobie kilogram DXM z chin? DXM i kodeina sa objete ustawa narkotykowa, ale chyba samo posiadanie jest legalne? Zamawial ktos?
Pewnie chce sam to ćpać. W sumie niegłupia opcja jak ktoś kocha DXM. Kiedyś sporo przewertowałem anglojęzycznego netu pod kątem deksa i właśnie taka postać (proch, surowiec farmaceutyczny) była najbardziej polecana, szczególnie dla ludzi których obrzydza ładowanie w siebie tabletek garściami czy opierdalanie całych butli syropu. Ponoć mdłości są mniejsze, o ile w ogóle wystąpią, faza też się szybciej wczytuje i fizycznie jest bardziej znośna - raportuję z pamięci, jeśli gadam głupoty to proszę o sprostowanie :)
O narkomanii nie wspominam, bo na tym forum to jak afiszowanie się że ma się w dupie otwór do srania.
---
I want more life, fucker!
Jezu jak to mozna codziennie swojej głowie serwować u mnie to jest na jednej półce z bieluniem/ Gałką / Muchomorem / a mże benzydaminą ? Wiem że to odmienne rzeczy ale u mnie powodują jeden stan jak ciężkiego ućpania w którym czuje się to iż jestem ewidentnie upośledzony umysłowo co jest dla mnie katorgą bo to czuję nie jak na benzo że nie myślisz i nawet nie wiesz o tym . Tutaj wlasnie z niewiedzy i niedopowiedzeń całe tripy powstają a to jest strasznie ciężkie dla psychiki...
@Mordarg, nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim - taurinnn
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.