Ale o tym możesz się dowiedzieć dopiero po kilku miesiącach: zatrzymanie paczki - powiadomienie policji - badania w labo - rozpytanie twojej osoby - albo śledztwo albo przepadek mienia.
i dzieciakom piszącym "XD" w co drugim zdaniu... :kotz:
O narkomanii nie wspominam, bo na tym forum to jak afiszowanie się że ma się w dupie otwór do srania.
---
I want more life, fucker!
Inaczej sam bylbym dysocjacyjnym baronem z kilogramem dexa
21 stycznia 2020WillBeP pisze: Czesc, czy moge zamowic sobie kilogram DXM z chin? DXM i kodeina sa objete ustawa narkotykowa, ale chyba samo posiadanie jest legalne? Zamawial ktos?
Pewnie chce sam to ćpać. W sumie niegłupia opcja jak ktoś kocha DXM. Kiedyś sporo przewertowałem anglojęzycznego netu pod kątem deksa i właśnie taka postać (proch, surowiec farmaceutyczny) była najbardziej polecana, szczególnie dla ludzi których obrzydza ładowanie w siebie tabletek garściami czy opierdalanie całych butli syropu. Ponoć mdłości są mniejsze, o ile w ogóle wystąpią, faza też się szybciej wczytuje i fizycznie jest bardziej znośna - raportuję z pamięci, jeśli gadam głupoty to proszę o sprostowanie :)
O narkomanii nie wspominam, bo na tym forum to jak afiszowanie się że ma się w dupie otwór do srania.
---
I want more life, fucker!
Jezu jak to mozna codziennie swojej głowie serwować u mnie to jest na jednej półce z bieluniem/ Gałką / Muchomorem / a mże benzydaminą ? Wiem że to odmienne rzeczy ale u mnie powodują jeden stan jak ciężkiego ućpania w którym czuje się to iż jestem ewidentnie upośledzony umysłowo co jest dla mnie katorgą bo to czuję nie jak na benzo że nie myślisz i nawet nie wiesz o tym . Tutaj wlasnie z niewiedzy i niedopowiedzeń całe tripy powstają a to jest strasznie ciężkie dla psychiki...
@Mordarg, nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim - taurinnn
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.