Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Mam problem z plastikowa przezroczysta otoczka na concercie, jest ona pod tą głowną, widac przez nią 2 czesci tabletki, jak jej sie pozbyc?
  • 51 / 4 / 0
zetrzec za pomoca spirytusu?
  • 96 / 5 / 0
Po MPH zawsze mam zimne ręce i stopy i szybszy puls. Muszę wypróbować ten sposób z nitrendypiną. Załatwię sobie na dniach i dam znać czy cokolwiek się zmieniło.
  • 2429 / 579 / 155
02 października 20192IMY2 pisze:
Mam problem z plastikowa przezroczysta otoczka na concercie, jest ona pod tą głowną, widac przez nią 2 czesci tabletki, jak jej sie pozbyc?
Bardzo dobrze schodzi zmywana ciepłym wacikiem z wodą utlenioną (aby podgrzać, wystarczy kropla ciepłej wody).

///Wątek zamykam, myślę, że FAQ można już uznać za kompletne, a sugestie proszę kierować na pw :extasy:
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Czy działanie leku Medikinet metylofenidat można porownac do amfetaminy?

Nie używaj nazw genetycznych, tylko chemicznych. - surv
  • 1011 / 292 / 2
..
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 366 / 109 / 0
@Jprvsdll
Tak, za granicą jest dostępny np. adderall zawierający amfetaminę (w Polsce też można go dostać, ale wtedy w ramach importu i to bardzo drogie) , generalnie te oba leki są na adhd i ich działanie jest dość podobne .
"Life pain always sexy"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.