Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 3013 / 1017 / 0
klon działa anksjolitycznie, każda benzodiazepina działa, ale są praktycznie tylko dwie substancje z tej grupy, których komponenta przeciwlękowa jest najbardziej wyraźna. chodzi mi tu o właśnie alprazolam, a także lorazepam. działanie odczuwasz po 20-30 minut od przyjęcia i żaden niepokój cię nie męczy przez najbliże kilka godzin. osobiście wolę lorazepam, bo działa też na mnie nasennie i ma potencjał rekreacyjny. u mnie ostatnio problemy z dostępnością taniego Alpragenu spowodowały przesiadkę na Lorafen, którego op. 1 mg kosztuje niecałe dwie dychy.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 164 / 44 / 0
Tych benzodiazepin z dominującym działaniem przeciwlękowym jest więcej, w tym bardzo słabe, jak klorazepat, oksazepam.

A z mocniejszych to zapomniałeś o bromazepamie. Działa dużo dłużej, niż alprazolam i równie silnie przeciwlękowo. Lorazepam też długo działa, jeśli dobrze pamiętam, ale robi wg mnie większy pierdolnik w głowie. Pamiętam, jak znajomi mi mówili że mówię w zwolnionym tempie. Odstawka też była bardziej piekielna
oh, death, you filthy whore,
I crave you more and more
  • 3013 / 1017 / 0
masz rację, bo benzodiazepin wymyślono bardzo wiele i o niektórych nazwach nawet nie słyszeliśmy. ja tu podałem dwa leki, które są łatwe do dostania i sam mam z nimi spore doświadczenie. nie wszystkich benzodiazepin próbowałem, ale z oksazepamem miałem bardzo dawno temu do czynienia i strasznie słabe to jest, oczywiście wtedy jeszcze nie znałem smaku klona czy Lorafenu. co do lorazepamu, to tu też racja - pierdolnik robi jak mało co, jeszcze jedynie zolpidem mogę przytoczyć, bo z nim miałem parę akcji.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 164 / 44 / 0
Pal licho oksazepam. Chodziło mi o to, że bromazepam jest bardzo dobrą benzodiazepiną przeciwlękową. Ale nie offtopuje już, w końcu wątek jest o klonie.
oh, death, you filthy whore,
I crave you more and more
  • 2199 / 366 / 0
Zawsze po grubym melanżu wszędzie się walają te tabketki i znajduje je w dziwnych miejsach.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 2534 / 596 / 0
Ale mix 1 krzyżyk + energetyk to jest złoto. Czuję zajebista sedację i wgl fajnie się czuje a tolerancję miałem już taką, że musiałem wrzucić z 3 klony dla zadowalających efektów :)
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 79 / 5 / 0
Po dłuższym stosowaniu zaczęły bardzo boleć mnie mięśnie oraz kości przy małych wysiłkach. Mam wrażenie , że kości mi się normalnie wyginają... Czy to jest normalne ? Jakie witaminy zdałoby się zastosować aby taki ból mięśni i kości wyeliminować?
  • 17 / / 0
klon zpierdolił mi zolpidem , brałem 10-20mg klona przez rok ,wczesniej 20-30mg zolpidem przez 1, roku - działało cały czas świetnie (głownie przed snem,tak z 3h żeby sie wyluzlowac na zolpi) ,teraz zarzuciłem po 1 roku przerwy zolpi (lecial rok klon) i chuj , nic nie dziala 5 tabletek mnie nie rusza, jak to naprawić ,zmniejszyłem dawke klona ,ale nie mogę z tego zejsc bo zolpi nic nie rusza, czy podbijac zolpi do 10-15 i schodzic z klona całkowicie?
  • 3454 / 1116 / 0
Jak najszybciej schodzić z klonazepamu. Taka dawka zolpidemu to nic na Twoją tolerkę.
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 17 / 4 / 0
czy warto jest wymienić klona, który średnio spisuje się u fobika społecznego(bynajmniej u mnie nawet w kosmicznych dawkach ) na lorka?
Albo sam pozmieniasz życie albo życie cię pozmienia
Zablokowany
Newsy
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.