08 maja 201804pain pisze:
Po zażyciu tabletek i wrzuceniu rhodioli czuje się bardzo senny, rozdrażniony i mam specyficzny niepokój, nie jest to typowy lęk bardziej taki psychotyczny stan, niepewność i wycofanie, które Pramolan ze Spamilanem w jakimś tam stopniu eliminują. Czy to jest jakaś interakcja?
15 lipca 2019Szczepan1 pisze:A ja się tak czuję po kilku tygodniach brania 2x200mg różańca z rana, nie biorąc żadnych leków. Czy to możliwe ?08 maja 201804pain pisze:
Po zażyciu tabletek i wrzuceniu rhodioli czuje się bardzo senny, rozdrażniony i mam specyficzny niepokój, nie jest to typowy lęk bardziej taki psychotyczny stan, niepewność i wycofanie, które Pramolan ze Spamilanem w jakimś tam stopniu eliminują. Czy to jest jakaś interakcja?
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
16 lipca 2019blackgoku pisze:15 lipca 2019Szczepan1 pisze: (...)
No jak się tak czujesz, to najwyraźniej jest możliwe. Aby na pewno nic innego nie bierzesz razem z różeńcem?
Poprawiono cytowanie - unikaj wielu cytatów w cytacie. taurinnn
Niestety, po zarzuceniu jednego kapsa rano, przez cały dzień nawet przy małym wysiłku, serce dostaje jakiejś palpitacji. Do tego dochodzi pulsowanie w głowie i czasem migrenowy ból . Zmierzyłem ciśnienie, w stanie spoczynku nie było niepokojące. Nie wyczytałem nigdzie takich skutków ubocznych, nie wiem co jest przyczyną.
Czyżby mój organizm nie tolerował rhodioli?
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.