Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1933 / 450 / 4
w Polsce dostaniesz każdy narkotyk.

Pytanie: kogo znasz? kim jesteś lub co potrafisz sam zrobić...
DXM
  • 1044 / 152 / 0
Oczywiście sprzedadzą Ci to co chcesz ;)
  • 206 / 5 / 0
Orientuje się ktoś jak wygląda prawna strona 3mmc w Holandii? czy ktoś próbował aktualnie z tamtąd sortu? i porówna jakość z przez bana w 2016?
  • 3247 / 919 / 5
@okorekina
Chujowe
https://url-shortener.me/GW4U
Podziel się posiłkiem, chamie
  • 150 / 36 / 0
Właśnie spróbowałam 3mmc z porządnego sklepu rc w Holandii. Przedtem próbowałam od vendora z działu sprzedawcy z tej grupy. Jakością ten holenderski bije na głowę. Nie wiem co ten vendor tam sprzedawał, ale tutaj dostałam piękny czyściutki towar który nawet inaczej pachnie i działa zdecydowanie lepiej. Jestem pod wrażeniem jakości
  • 1044 / 152 / 0
Wysyłają do PL?
  • 150 / 36 / 0
Szukałam info ale niestety nic nie znalazłam na ten temat
  • 9565 / 1886 / 2
Z taka dyskusja to do dzialu sprzedawcy+.

Ps od kilku miesiecy Wam powtarzam (i nie tylko ja), zeby trzymac sie jak najdalej od rodzimych sklepow.
Co so reszty dyskusja do dzialu s+.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 150 / 36 / 0
No właśnie, nieważne jacy sprzedawcy, po prostu chciałam się podzielić moim szokiem jaka wielka różnica może być w jakości. Po tym holenderskim temacie ledwo jakiekolwiek skutki uboczne miałam w porównaniu z wcześniejszym. Jedynie trochę smarków z nosa, wcześniej tydzień obrzydliwej żółtej wydzieliny. Spałam dobrze, wstałam z akceptowalnym nastrojem.
Miałam powiedzieć na zawsze dowidzenia ketonom, ale jak jakość może być taka to można sobie okazjonalnie użyć
  • 604 / 115 / 0
jak ja lubię sobie zapodać tego 150mg oralnie , nawet nie jako bomba, tylko większy kryształ :) fajna substancja, dużo lepsza niż włodek.
Nagle chce się robić wszystko, gadać, i chce się życ :D

fety waliłem 150mg oralnie i 3mmc taka sama ilośc lepiej mnie robi :OO (to dziwne bo wg psychonaut wiki 150mg fety to heroic dose, a 3mmc to common) 3mmc daje lepsze eufo niż tylko pusta stymulacje
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów

Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.

Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.

Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.