Kolor jak PST smak podobny xD
Gdyby ludzi z tych wysp zobaczyli jak ja to robiłem to by stwierdzili, że jesteśmy cofniętą cywilizacją w rozwoju przy nich xD
--------
Kava Kava nie zadziałała, coś zrobiłem źle? To jest sklep mający milion ziółek z dobrymi opiniami. Nie czaję o co chodzi, zalałem ciepławą wodą jak na yerbę a później przefiltrowałem po kilku minutach mieszania. Zero działania, z 25 gram wypiłem.
(scalił Jezus)
20 lipca 2019FarmieGolda pisze: Nie czaję o co chodzi, zalałem ciepławą wodą jak na yerbę a później przefiltrowałem po kilku minutach mieszania. Zero działania, z 25 gram wypiłem.
Filtr z chusteczek (bo rozumiem że to masz na myśli) może nie przepuszczać drobin które nas interesują. Bo one nie rozpuszczają się w wodzie lecz tworzą zawiesinę.
Masz tolerancję na GABAergiki?
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
Loa waka fiji magiczny
Parzyłem w mleku i wodzie razem, więc się rozpuszczać powinny te związki. Nie zalałem gorącą wodą by to zabić, ledwo ciepła była 3/4 mleka 1/4 ciepławej.
Żadnej tolerki nie mam, co jakiś czas paczka tussidexu a alprazolam max raz w miesiącu.
Kawalaktony słabo rozpuszczają się w wodzie. Może za mało tłuszczu i za wysoka temperatura.
Spróbuj w alkohol + więcej tłuszczu + niższa temperatura + blender.
22 lipca 2019FarmieGolda pisze: Przy pierwszej próbie kupa drobin i fusów mi wpadła wypiłem, zero działania też 25 gram.
Loa waka fiji magiczny
Parzyłem w mleku i wodzie razem, więc się rozpuszczać powinny te związki. Nie zalałem gorącą wodą by to zabić, ledwo ciepła była 3/4 mleka 1/4 ciepławej.
Żadnej tolerki nie mam, co jakiś czas paczka tussidexu a alprazolam max raz w miesiącu.
@VERBALHOLOGRAM, czułeś jakąś różnicę między Nowa Zelandia a Vanuatu?
Ja z kolei próbowałem Vanuatu trzymać pod językiem (te 2 łyżeczki) tak jak kurkumę, niestety na rzygi mnie wzięło nie przez smak, tylko sypkość, bo eva vanuatu jest zmielona. Tak czy inaczej skończyło się na wypluciu do prowizorycznego woreczka i ugnieceniu w naczynku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Teraz zamierzam zabrać się za Vantanau i tu moje pytanie. Ktoś poleca MagicGarden "V" Borongu? Czy lepiej poczekać na MagicGarden"V" Eva?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.