Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
1. Czy będzie OD.
2. Czy będzie reset objawów abstynencyjnych i cały ten tydzień w plecy.
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
29 października 2018eth0 pisze: W zeszłym roku jak piłem przepłuczki "na sportowo, weekendowo" to w pewnym momencie zauważyłem, że właśnie potem przez cały tydzień źle się czuję. A to nogi trochę bolą, a to jest mi raz zimno, raz ciepło, a to po prostu mam katar. Na początku nie łączyłem tego z makiem, no bo przecież nie robię ciągów, ale potem się zorientowałem, że jednak mój organizm jest już tak czuły na jakiekolwiek opio (przez kilka lat miałem dużo skrętów, odstawek i powrotów i znowu skrętów, itd a potem przerwa 6 miesięcy), że nawet jednorazowe wypicie przepłuczki, czy nawet wzięcie większej dawki kodeiny powoduje mini-skręt co niestety wyklucza w moim przypadku grzanie na sportowo, więc teraz jak już się w to pakuje to od razu w ciąg.
Jeśli chodzi Ci o kontynuowanie ciągu to zmiana substancji nie ma aż takiego znaczenia i kto wie, może będziesz miał jakieś objawy.
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
A w teorii to niby okej, ale co by nie było, nie bój się fizycznego skręta od kodeiny, raz że to temat o majce/herze, a dwa od braku kody Cię fizycznie nie powykręca jakoś mocno fizycznie. Najgorzej będzie natomiast z psychiką, ta będzie rozbita i tutaj jest największy problem w przypadku kodeiny.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.