05 lipca 2019jezus_chytrus pisze: Czyli pestki z palenia to takie budżetowe (prawie) feminy : )
Do tego jest oldschoolowa więc spełnia kryteria.
Odmiany bardzo przyjemne w działaniu i w uprawie. Nie przysporzyły mi żadnych większych problemów i dały dobrej jakości plon. Ilościowo wyszło ok 500 z dużego i małego krzaka.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Też dzięki tej odmianie uwierzyłem, że konopia może nie capić i w dużej mierze dzięki Lowryderowi stałem się strain hunterem bezzapachowych odmian konopi hehe Niestety przez te +10 lat ilość znalezionych odmian których nie czuć moge policzyć na palcach jednej ręki ale zawsze to coś, gdy kiedyś nie będzie mnie stać na filtr węglowy to będzie jak znalazł
2 zużywają mniej prądu względem automatow, automat aby pokazał swój potencjał trzeba świecić 20/4
3 jeśli zależy na czasie to 2tyg wega i cyk na flow wtedy czas i plon jak przy automacie a mniejsze koszty prądu. Na outdoor automaty bo sa małe, szybko dochodzą, przy dobrej miejscówce i odmianie dadzą dobry plon
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.