05 lipca 2019jezus_chytrus pisze: Czyli pestki z palenia to takie budżetowe (prawie) feminy : )
Do tego jest oldschoolowa więc spełnia kryteria.
Odmiany bardzo przyjemne w działaniu i w uprawie. Nie przysporzyły mi żadnych większych problemów i dały dobrej jakości plon. Ilościowo wyszło ok 500 z dużego i małego krzaka.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Też dzięki tej odmianie uwierzyłem, że konopia może nie capić i w dużej mierze dzięki Lowryderowi stałem się strain hunterem bezzapachowych odmian konopi hehe Niestety przez te +10 lat ilość znalezionych odmian których nie czuć moge policzyć na palcach jednej ręki ale zawsze to coś, gdy kiedyś nie będzie mnie stać na filtr węglowy to będzie jak znalazł
2 zużywają mniej prądu względem automatow, automat aby pokazał swój potencjał trzeba świecić 20/4
3 jeśli zależy na czasie to 2tyg wega i cyk na flow wtedy czas i plon jak przy automacie a mniejsze koszty prądu. Na outdoor automaty bo sa małe, szybko dochodzą, przy dobrej miejscówce i odmianie dadzą dobry plon
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.