Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 11 / / 0
Dziś start z fenylo. Wcześniej próbowałam sunifiram, który delikatnie stymulowal (ale był to pierwszy nootrop i nie byłam rozhulana), plus pamiętałam po nim wszystkie sny - fantastyczne uczucie. Później noopept 3x10 z sulbutiamina 3x150 - odczuwalne działanie nootropowe, rzeskosc, brak zmęczenia wieczorem i pewność siebie oraz społeczność na plus dzięki sulbutiaminie.
Dziś próba tak wychowalanego fenylopiracetamu i wielkie rozczarowanie. 50 rano nic, po 3h kolejne 70 nic. Co więcej, pojawił się brainfog, którego wcześniej zlikwidowalam, ciężka głowa i "nieogar".
Jestem wyspana, systematycznie uzupełniam duże dawki witamin i minerałów.
Podsumowując pierwszy dzień na minus. Dam mu jeszcze szansę i zobaczę czy coś ruszy przy wyższych dawkach.
  • 23 / 3 / 0
50 mg?? to chyba za mało lepiej od razu po śnadaniu białkowo tłuszczowym 200mg i w ciagu dnia dokładać w razie potrzeby
  • 9337 / 1812 / 2
26 lipca 2018Axiia pisze:
Dziś start z fenylo. Wcześniej próbowałam sunifiram, który delikatnie stymulowal (ale był to pierwszy nootrop i nie byłam rozhulana), plus pamiętałam po nim wszystkie sny - fantastyczne uczucie. Później noopept 3x10 z sulbutiamina 3x150 - odczuwalne działanie nootropowe, rzeskosc, brak zmęczenia wieczorem i pewność siebie oraz społeczność na plus dzięki sulbutiaminie.
Dziś próba tak wychowalanego fenylopiracetamu i wielkie rozczarowanie. 50 rano nic, po 3h kolejne 70 nic. Co więcej, pojawił się brainfog, którego wcześniej zlikwidowalam, ciężka głowa i "nieogar".
Jestem wyspana, systematycznie uzupełniam duże dawki witamin i minerałów.
Podsumowując pierwszy dzień na minus. Dam mu jeszcze szansę i zobaczę czy coś ruszy przy wyższych dawkach.
Tluszcze psze pani, tluszcze.
No i jak podajesz?
Podjezykowo?
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 23 / 3 / 0
Właśnie Stteetart jak podawać??? Jakie środki jak podawać jest to gdzieś opisane?
  • 11 / / 0
Biorę podjezykowo. Kolejne trzy dni testowalam 100 mg. Tylko raz poczułam, że działa i to nieźle. Potem nic. Idąc za Waszą radą przyjmę 200 (choć to już 4 łyżeczki) w komplecie z bardzo tłuszczowym śniadaniem i dam znać.
Dzięki
  • 9337 / 1812 / 2
Nie przyjmuj 200mg.
100mg wyystarczy.

Od 100mg powinno dzialac i hulac- skoro nie hula gdzies jest blad. Daj znac:
- z czym przyjmujesz
- ile tluszczy masz w diecie
- czy spozywasz :
* slodkie napoje
* jaka dieta? (fast food? 3-4 posilki? dieta kubelkowa?)
Etc
-
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 11 / / 0
Dieta wegetariańska. Dużo jaj, sałatki(oleje lniane itd), sporo orzechów, kefirow, warzyw, ok 3-4 posiłki. Żadnych babelkowych i slodzonych napojów. Jedynie cukier do kawy.
  • 3454 / 1110 / 0
Mnie dawkowane 250mg/d po paru dniach dosłownie wy***** w kosmiczną psychozę, no tak, upregulacja receptorów dopaminowych, fenylopiracetam? It works so hard, baby!
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 11 / / 0
Testowalam go jeszcze kilka razy, do wykończenia opakowania. Za każdym razem gorzej. O ile noopept i suni dają clearhead, skupienie i koncentrację to fenylopiracetam po prostu siada na głowę. Brainfog okrutny. Wzięcie go go pracy to cały dzień na straty. Nie polecam nikomu.
  • 329 / 58 / 0
Jak na podstawie swoich prywatnych doświadczeń (substancja działa na ciebie przeciwnie do oczekiwań), które najprawdopodoniej są efektem innych czynników np kiepskiej miski, "nie polecasz nikomu" substancji, to nie bierz się za takie takie rzeczy jak suni, bo na nie wiele się zdadzą.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.