Nieaktualne wątki z poprzednich lat.
Co byś zrobił gdybyś znalazł cudzego spota z dojrzałymi krzakami?
Nic bym nie wziął
4
15%
Urwałbym sobie małego topka
11
41%
Zabrałbym dużą ilość
7
26%
Zawinąłbym wszystko
5
19%

Liczba głosów: 27

Zablokowany
  • 262 / 8 / 0
Gdybym znalazł kilka dojrzałych, to jeden szczycik pewnie by się przykleił do rąk ;D Myślę o kilku autosach (sama sativka), ale to raczej już w połowie czerwca bo hajz brak. :-|
To tak, jakbyś się wielbłąda na pustyni
zapytał czy wody chce. :nuts:
  • 18 / 1 / 0
Pamietajcie,ze zwykly popiól,ktory nie zawiera azotu zastosowany,jako
nawoz pod jesien daje tez dobre efekty.
  • 1 / / 0
Witam,
myślicie, że połowa sierpnia to już za późno na wsadzenie automatu na out czy da radę?
Niby autoroślinki potrzebują od 70 do 90 dni a pogoda jak na razie sprzyja. Ma ktoś jakieś doświadczenie z późnym sadzeniem auto?
  • 6 / 2 / 0
Pytanie nie w temacie. Ale, cóż. Spieprzyłem sprawę, rośliny są małe i nie dojdą. Czy usunięcie stożków wzrostu spowoduje wcześniejszy zakwit czy po prostu roślina wypuści nowe.
  • 3215 / 416 / 0
wypusci nowe
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Już niedługo outdoor 2017 szykujcie się panowie i panie!! ;-)
  • 5 / / 0
Mam pytanie.Czy posadzenie wykiełkowanego nasionka auto i feminizowanego na spocie to bardzo zly pomysl?Bo wychodowanie sadzonki u mnie w domu odpada.
  • 1854 / 215 / 37
No o tej porze roku to nie najlepszy pomysł. Chyba, że w ogrzewanej szklarni.
  • 5 / / 0
Chodzi mi bardziej o kwiecien lub maj.

Spójrz na nazwę tematu zatem. :nuts: Załóż sobie nowy lub zapytaj w innym. WLQ
  • 863 / 122 / 5
[mention]Jezus Chytrus[/mention]
Prosiłbym o przeniesienie postów. Mamy 2018 nie 2016 ;)

Znasz forum Konopie - taka mam nadzieję - dasz rade.

TJ
[ external image ]
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.