Nigdy nie stosowałem żadnej substancji tą drogą podania.. zdrowy rozsądek mi podpowiada, żeby tego nie robić, ale jestem ciekawy jak to wygląda
Czy twój homet po takim czasie jest zdegradowany? Nie mam pojęcia, ale ja bym raczej tego nie żarł, choćby dlatego, że na rynku jest dużo ciekawych lizergamidów i nie warto ryzykować.
Sam mam trzyletnie kartony na jakiejś fenylce i jakoś mam ciągle opory przed wrzuceniem tego na ząb.
20 listopada 2017h4sher pisze: Były wielokrotnie posty, że zdegradowane tryptaminy powodują duży bodyload i ciężkie badtripowe fazy.
20 listopada 2017OdwiertKorzenny pisze: Ja bym spróbował małą dawke, ale pod warunkiem JEŚLI NIE JEST TRUJĄCE
mój drugi trip na tym środku.
Ciężko opisać słowami, co czułem na tripie.. takie to było piękne.
Ale opisze bodyload.
Ciężki, okrutny bodyload, ciężkość na ciele, wazo.
Szum w uszach, ucisk na całym ciele, ciężki oddech, strach.
Grobowe zimno, drgawki.
Jedno uderzenie serca, powolne, dłuuugie, ciche.. jakby miało być tym ostatnim.
Słyszałem i czułem krew jak płynie po ciele, myślałem, że umieram.
Czy było warto ?
TAK
Bardzo silne narzędzie, potężny środek,
odwagi.
czy jest możliwa śmierć od wazo przez 4-HO-MET'a ?
bo raz po dawce ~33 miałem takie wazo, że myślałem, że zejdę
z tego co pamiętam leki na nadciśnienie pomagały chyba?? (coś typu: amlozek, porpril itp.)
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.