Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 3454 / 1112 / 0
Zależne od dawki spłycenie fazy na psychodelikach.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 916 / 171 / 0
Ijak przy ssri, ? Zero oev? Z doswiadczenia? Antagonizm 5ht podbije eufo na dyso?
,
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 3542 / 577 / 1
Bardzo podbijal eufo na DXM ale to grozi zs
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 916 / 171 / 0
Nie przy autyzmie xddd. Mam awarie receptorów htp. Niedobór i ciężko go u mnie wywołać nawet ketonami.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 3542 / 577 / 1
Smutny człowiek
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 124 / 11 / 0
Stosuję od jakiegoś tygodnia w dawce 25 mg. Czy ten lek obniża poziom cukru we krwi? Bo od tygodnia jestem ciągle głodny mimo że jem za trzech i mimo to,to czasami mam gwałtowne spadki cukru. Miał ktoś może podobnie?
Uwaga ludziska chyba zwariowałem oddam* Codeine Phosophate 30 mg! Zainteresowanych zapraszam na priv :korposzczur:
  • 916 / 171 / 0
Antagonizm receptorów 5ht(2) W jądrze podwzgórza wpływa na ośrodek ciepłoty ciała co zwiększa ciśnienie na cukier jako zródło energi.

Biorę 300 mg
[mention]dash[/mention]
Znalazłem trochę info jakoby zwiększanie dawki skracalo okres półtrwania, i biorąc o 20:30 zasypiam o 21-21:30 i budzę się o 3-4 idealnie wyspany. Jak wyjdę z psychiatryka to będzie super.
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2017 przez endother, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 1070 / 135 / 0
27 listopada 2017drybler pisze:
Brał ktoś może ten lek doraźnie na problemy ze snem?
Ja biorę czasami doraźnie na sen. W czasie ciągłego brania najlepiej działa właśnie przez pierwsze kilka dni, potem efekt znacznie słabnie. Jest to dość lajtowy usypiacz. Działa tak, że się wszystkie mięśnie luzują i nie ma się ochoty ruszyć, tylko czasami to sprowadza się do tego, że leży człowiek na łóżku taki rozflaczony a sen mimo wszystko nie przychodzi :-D Rano w zależności od dawki lekkie zawroty głowy i nieogar przez godzinę-dwie. (przy moich małych dawkach tj. 25-75mg, przy większych faktycznie może wystąpić większe poranne niedojebanie).
  • 124 / 11 / 0
@endother
Dzięki.
Ciekawe czy jak bym brał większe dawki to apetyt byłby jeszcze większy?
@dash
Początkowo zamierzałem brać doraźnie, bo nie chciałem zaburzać sobie zbytnio chemii mózgu, ale potem nastrój mi się pogorszył i pomyślałem że warto spróbować z tym lekiem.
dziś jest 8 dzień i czuję się dobrze. Na sen nie zawsze działa, ale nastrój póki co jest zdecydowanie na +. Może to dziwne bo przecież to zaledwie 25 mg a niektórzy sądzą że dopiero w wyższych dawkach działa przeciwdepresyjnie.
Uwaga ludziska chyba zwariowałem oddam* Codeine Phosophate 30 mg! Zainteresowanych zapraszam na priv :korposzczur:
  • 916 / 171 / 0
Leki przeciwpsychotyczne drugiego typu są dosyć słabo zbadane. Na logikę powyżej jakieś tam dawki np. 50 mg apetyt nie powinien już rosnąć. Ale strzelam zupełnie na oślep.
Jeśli chodzi o mnie to po 150 mg apetyt już nie rośnie następne 150 dorzucam po 2 h i idę spać bez gastro. Śpię cztery 5 h by wstać wyspany o trzeciej o czwartej.
Potwierdzam to że większe dawki leku skracają sen. Po 150 Śpię do 9, natomiast po 300 idę spać ostatni, a wstaje pierwszy.
[mention]dash[/mention]
Doczytaj mojego posta. Większe dawki mogą zmniejszyć podobne zamulenie. ... I nie tylko ja tak twierdzę. Ale też żadne badania nie potwierdzają tylko jakieś posty.

Do poczytania o lekach przeciw psychotycznych II typu.
ODPOWIEDZ
Newsy
Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.