Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 480 / 13 / 0
Dobre rady? Idz tam i zrob jak sam napisaleś, nic nie zamawiałeś, nic nie wiesz, nie dasz sie wkręcić w przestępstwo, ktoś chce zepsuć twoje dobre imie.
  • 14 / / 0
dużo razy odbierałem przesyłki na poste restante i jak dotąd żadnego przypału.
  • 4 / 1 / 0
mj z Czech do PL, vendor obsluguje poste restante, pytanie teraz, czy oni moga mi wyslac nie na imie i nazwisko, a na haslo? Cos kiedys o tym slyszalem, slyszalem tez ze w Polsce nie mozna WYSLAC na haslo, ale odebrac? W innych panstwach cos takiego podobno funkcjonuje. Jest mozliwosc zeby mi to wyslal na haselko, a ja bylbym w stanie to odebrac, bez problemow? Ktos tak kombinowal?
  • 42 / 28 / 0
nawet nie próbuj zamawiania na hasło, na poczcie pracuje ciemnota która nie do końca nawet zna procedury pocztowe, zrobisz sobie przypał kolego i to duży, wzbudzisz ogromne podejrzenia bo raczej nikt nie odbiera paczek na hasło to bylo kiedys ale i tak sam pomysl logicznie jak to brzmi - jebie przypałem z kilometra.
Uwaga! Użytkownik kebec nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 480 / 13 / 0
Dokładnie, pełno bezmózgów na pocztach,którzy czasem nie wiedzą nawet co to poste restante każą czekać a potem idą do kogos bardziej doświadczonego pytać %-D
  • 581 / 77 / 0
10 września 2017mokro111 pisze:
mj z Czech do PL, vendor obsluguje poste restante (...)
To, imho, w ogóle nie jest dobry pomysł.

A dlaczego to już nie napiszesz? - neurobiolog
Uwaga! Użytkownik MrMagnificus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 425 / 21 / 0
14 września 2017MrMagnificus pisze:
10 września 2017mokro111 pisze:
mj z Czech do PL, vendor obsluguje poste restante (...)
To, imho, w ogóle nie jest dobry pomysł.

A dlaczego to już nie napiszesz? - neurobiolog
a dlatego że
a) czechy mają opinię gorącego kraju ze względu na podejście do konopi
b) zgłaszając się po przesyłkę na pocztę niejako potwierdzamy fakt iż się tej przesyłki spodziewaliśmy

Jeśli przesyłka przychodzi do skrzynki lub skrytki pocztowej i brak jest dowodów że zamówiliśmy i zapłaciliśmy za narkotyki to mogą nas kolokwialnie mówiąc cmoknąć w dzyndzel o ile nie przyjdzie im do głowy przeryć kwadratu. Vide Kora Jackowska oraz jej pies.
Nie żebym namawiał do popełniania przestępstwa tudzież próbował je komuś ułatwić, ale skrytka pocztowa na słupa- menela byłaby w chuj bardziej efektywna. Albo drop. Albo własny adres i czysty kwadrat.

Post restante i jakieś kurwa haslo "żyrafy wchodzą do szafy" to są himalaje przypału. Kurwa gang olsena type of action.
  • 7 / / 0
a jak waszym zdaniem wypada konfrontacja paczka w ruchu vs paczkomat inpostu? dajmy na to paczka z 10 zielonego,oczywiście specjalnie ładnie wszystko zapakowane bez możliwości wyczucia.Wiem że nikt nie jest jasnowidzem ale czy w którejś z w/w opcji jest większa szansa na "rutynowe trzepanie" czy generalnie pod tym względem obie opcje są na tym samym poziomie jeśli nic nie rzuca się w oczy?
  • 266 / 30 / 0
01 września 2017MrMagnificus pisze:
[mention]szynszyla[/mention] jak tam Twoja sprawa? cos sie wyjasnilo?
Bez zmian. Jeśli tak zostanie napewno nie będę się smucil, że przepadło mi jaranko ;-)
  • 3 / / 0
Hej, zamawialem LSD od vendora z NL. Ludzie piszą ze dobry stealth . Duże jest prawdopodobieństwo że celnicy przejmą taka paczkę ?
Wysłana została w poniedziałek, jest piątek i jeszcze nie ma. Pytam stąd, ze zazwyczaj unikam zamawiania z NL z wiadomych przyczyn.
I mógłby ktoś kto zamawia z NL napisać ile dni -/+ dochodzą listy z NL ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).

Badania: Najczęściej używanym narkotykiem w Macedonii jest marihuana

Respondenci palą jointa, aby zmniejszyć stres i się zrelaksować.