Substancje wpływające na wydajność działania układu kwasu gamma-aminomasłowego w organizmie.
Więcej informacji: Modulatory GABA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Znacie może jakiś specyfik typu metakwalon, w sensie fazy? Głównie chodzi mi o ciekawego dysocjanta, po którym nie ma się tripów ani nudności (np. DXM), fajnie też by było żeby był efekt "Jebie mnie, gdzie jestem" lub też generalne znieczulenie. Pytam z ciekawości

PS
Tak, jestem zainspirowany pewnym filmem :D
Uwaga! Użytkownik heisseken nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3433 / 714 / 9
Swego czasu jeden vendor oferował mebrokwalon.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 2 / / 0
Na wątku o mebrokwalonie znalazłem info, że "niedługo będzie dostępny methylmethaqualone, u tego samego vendora". Nie jestem w temacie, ale vendor to jakiś producent, tak?
Uwaga! Użytkownik heisseken nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6154 / 431 / 12
Czy nie jest przypadkiem tak, że najbliższe metakwalonowi są dzisiaj apteczne benzo, z alprazolamem na czele?
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 1653 / 298 / 0
Niestety, pochodne metakwalonu, które wymieniłeś, są niewypałami.
MMQ posiada szansę wywołania padaczki, która rośnie wraz z dawką. Coś jak tramadol.
MBQ ma mało informacji na swój temat, podejrzewam przez to, że jego działanie pozostawia wiele do życzenia.
Nie wiem co może najbardziej MQ przypominać, gdyż nie miałem okazji spróbować tej ambrozji, lecz przynajmniej na razie, na pewno obecne analogi nie dają tego, czego szukasz.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 5774 / 1179 / 43
Strzelałbym raczej w Klonazolam RC.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3206 / 175 / 0
fenibut w dawkach ćpalniczych? 2-3g
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.