Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
Parathormon pisze: A tak wracając do tematu - ćpacie gówno, to się nie dziwcie. Tyle substancji jest, można wybierać jak w ulęgałkach a jednak znajdzie się chętny na benzydaminę, inhalanty czy inne bielunie ehh
Fakt faktem, każdy ma swoją opinię. Benzydamina ma to coś, co przy fazowaniu 2-3 razy na rok (jak dla mnie 3 to już sporo) czyni z niej dobrą przyjaciółkę. Tego nie da mi dxm, nie da amfetamina..:cheesy:
Dobra.. koniec pierdolenia. Po prostu nie mogę sobie ogarnąć czegokolwiek innego. Apteka - hop siup i mam pizdę na całą noc, a że o pizdę dbać trzeba, od tego jest Tantum. Jak widać, nie tylko dla płci pięknej.
Teraz poważnie. Przerażają mnie skutki uboczne walenia tego. Wzrok i cały układ pokarmowy silnie dostają po ryju. Ok. 6 miesięcy miałem problemy z trawieniem. Od trawienia chusteczek możliwe narobienie sobie wrzodów. A jeśli po tym rzygasz - kwas solny nieźle zjara Ci szkliwo zębów.
Teraz moje pytanie: jakieś leki osłonowe chociażby na wątrobę coś pomogą? Aviomarin, żeby się nie porzygać? Wiadomo, że jak się raz puści, to mamy plany na następne 10h.
Teraz poważnie. Co do chusteczek to fakt, zaszkodzą, jedynie żelowe kapsułki bądź ekstrakcja w alkoholu.
Aviomarin żeby się nie porzygać bardzo dobry jest, może jakaś no-spa czy coś podobnego?
Zombi zawsze czujny! :D
Fajny byłby meeting jakiś benzydaminowy. :) No i przepraszam za offtop.
Z tego co widze mało osób ma ten problem, wydaje się dotyczyć on osób które zazwyczaj mają niski poziom potasu, osoby bez tego problemu jakos sie wybraniaja.
Słyszałem że na oczyszczenie pomaga: dużo wody, zdrowe odżywianie i witaminy, szczególnie B12.
Był ktoś ze swoim poryciem u neurologa?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.