Ciężko mi coś więcej sobie przypomnieć, bo testowałem ten związek zanim jeszcze na rynku wybiły się 3-CMC i 4-CMC.
Subiektywnie to to samo co 3-MMC z 2x większymi dawkami i znacznie bardziej obciążające organizm.
Jesli to mial pewien sklep jako synonim 3mmc to bez problemu dalo sie odroznic.
mar74 pisze:Właśnie się dziwię że niema tego żaden vendor w ofercie. Kiedyś próbowałem beżowego sortu i był ok. Pewnie kryształ z dobrej syntezy byłby jeszcze lepszy. Wiesz może Arturo jak ma się wyzwalanie dopa. i sero.
O jakich konkretnie efektach ubocznych tutaj mówimy?
SRTN pisze:Ty nie jesteś przećpany wcale, 5g w jedną nockę, nie no co Ty, wcale przećpany nie jesteś :nuts:necrokarol pisze:dziwne ja miałem sorcik od pojedynczego
5g poszło w nockę
ale działało bardzo podobnie do 3mmc tylko dawki były zdecydowanie większe
generalnie tu większość jest przećpana chyba :D
Ludzie, dajcie info jak tam to coś klepie, czy jest dalej takie nieobliczalne, że raz kopnie, a raz nie. Bo za pierwszym razem identycznie jak trójka mnie klepło, a za drugim wcale. Gdyby klepało normalnie, to byłby to najlepszy zamiennik trójeczki.
nie wiem czy umiesz czytać ze zrozumieniem ale "poszło 5g w jedną noc "-gdzie tu widzisz info że ja sam to przerobiłem ??
od roku nie miałem z tym odczynnikiem styczności
Punks
nienot
Dead
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Syrop "przyjaciel matek". Dzieci spały jak zabite, niektóre nigdy się nie budziły
Syrop dla dzieci na bazie opium i alkoholu? A może preparaty z kokainą lub heroiną na różne dolegliwości? To produkty, które w minionych wiekach były powszechnie stosowane zarówno w uspakajaniu oraz leczeniu dzieci, jak i dorosłych. Dopiero z czasem okazało się, że preparaty te bardziej szkodziły niż pomagały.
Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech
1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?
Była wzorową uczennicą. Zrobiła coś strasznego. Jej rodzina jest załamana
Już nigdy nie zobaczy błękitu nieba, twarzy bliskich ani własnego odbicia w lustrze. To, co zrobiła 25-letnia Kaylee Muthart, na zawsze zmieniło jej życie. Pod wpływem halucynacji, które wywołały narkotyki, dokonała samookaleczenia w przerażający sposób, pozbawiając się wzroku. W tamtej chwili nie była sobą. Głos, który kazał jej działać, był wytworem urojeń. Teraz, choć żyje z konsekwencjami tej tragedii, walczy o jedno – aby jej historia była przestrogą dla innych.