Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 3406 / 534 / 0
scat pisze:
ps. czy ten 4-ho-met to jest jak 4-mmc tylko zamiast -mmc jest -ho-met. Ale czwórka jest. Myślę że powinny działać podobnie z tego właśnie względu. :scared: :scared: :scared:
co ty pierdolisz :D
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 11 / / 0
polymerases pisze:
scat pisze:
ps. czy ten 4-ho-met to jest jak 4-mmc tylko zamiast -mmc jest -ho-met. Ale czwórka jest. Myślę że powinny działać podobnie z tego właśnie względu. :scared: :scared: :scared:
co ty pierdolisz :D

Popłakałem się ze śmiechu :D
  • 619 / 45 / 0
Co byście wybrali na samotne nocne słuchanie muzyki i leżenie w łóżku?
Sam kwas czy candyflip?
  • 43 / 3 / 0
Mi na candy zawsze chce się gadać zwiedzać zapierdalac. Więc imo sam karton lepszy będzie
  • 3406 / 534 / 0
ravez pisze:
Co byście wybrali na samotne nocne słuchanie muzyki i leżenie w łóżku?
Sam kwas czy candyflip?
Jak masz bardziej introwertyczną osobowość, to CEV'y(candy) łóżkowe mogą wbić w ziemię, Jak brałeś już kwasa solo, a masz dostęp do mdma to ładuj normalnie candyka, i się nie pierdol z samym kwasem, no ale jak lubisz 'outdoor' a to będzie jednorazowy trip(np. z powodu braku dostępu substancji na przyszłość), to zostaw na dwór. Zależy gdzie i co lubisz.

Ja na swojego candy jednak wyszedłem na dwór, z racji tego że to był pierwszy raz z LSD i ogólnie candy, dokładnie było - LSD 150mcg + MDMA 200mg+200mg, - czasami na prawdę ego death, miazga efekty, dynamika że hoho ale dopiero jak mdma weszło, generalnie wolałbym to odbyć w domu/łóżku, bo tak to mi za dużo zajebistych efektów bokiem spierdoliło.
  • 619 / 45 / 0
Mam bogatą historię z kwasem.

Jadłem w lesie, klubie, na festiwalu.
W domu tylko małe dawki grzybów i delikatny hippie flip (np. 1,5g grzyba + 80 mg niepewnej emki) - zbyt wiele nie poczułem.

Teraz mam okazję spróbować dobrej emki i dobrego kwasa.
Na solo trip w domu 150 ug LSD i 100 mg czystej emki będzie si?
Czy się nie zanudzę? :P

kwasa jem zawsze dla zabawy - Nie mam przy nim większych rozkmin.
  • 3406 / 534 / 0
No to jedz ile chcesz i gdzie chcesz, to i tak w twoim przypadku będzie jeden chuj.
  • 1 / / 0
Ostatnio skusiłam się na candyflip'a. Papier i emkę oddzielnie brałam już wcześniej po kilka razy i teraz wiem że było to zwyczajne marnotrawstwo towaru. Wszystko działo się na działce na wsi (i w takich warunkach polecam brać tą mieszankę). kwasa (3/4 papieru) wzięłam ok godziny 19, zanim porządnie się rozkręcił minęła 21. Podczas piku, choć nie ukrywam że nie łatwo było się przekonać zjadłam zawiniątko z emką (ok 140 mg czystego kryształu). Po ok pół godziny poczułam najlepszą rzecz w życiu. W brzuchu wybuchła bomba mega pozytywnej energii. Zwiększyły się wizuale i podwoiła moc emki. W połączeniu dawało to niesamowite możliwości. Zwykle po kwasie leżę i rozkoszuję się fazą oraz muzyką i zamykam się w sobie, tu za to górę wzięła emka, która mnie otworzyła i dała kopniaka do działania. Dużo rozmawiałam oraz spacerowałam (polecam brać to z bliskimi osobami). Faza trwała niezwykle długo bo ok 4h (gdzie zwykle pik emki u mnie trwa 30 min, a późniejsza faza ok 1,5h), podczas których było wyraźnie widać kilkakrotny chwilowy spadek działania a za chwilę powrót piku emkowego. Jedyną wadą tego połączenia jest to iż nie da rady zasnąć. Kiedy ok 4 w nocy byłam wykończona psychicznie i fizycznie całą fazą, mój mózg nadal był mega aktywny i nie dawał zasnąć. Następny dzień był całkiem normalny (mimo braku snu), czuć było jedynie delikatny ból głowy oraz wyobcowanie. Z całego serca polecam każdemu skosztować tego połączenia.
  • 120 / 8 / 0
Siemka wszystkim. Czy mając już w doświadczeniu solo kwasa, solo empatogeny ale nie MDMA (benzofurany) oraz RC flipping kilkukrotnie (homet + mapb, nbome + apb itp) moge bez obaw przywalić z 200-250mcg kwasiura i 100-150mg emdeema?
Tak po 2 tygodniach przerwy od brania kartona. Solo 250mcg LSD mnie zmiazdzylo lekkawo.
  • 11 / / 0
MrPriOriify pisze:
Siemka wszystkim. Czy mając już w doświadczeniu solo kwasa, solo empatogeny ale nie mdma (benzofurany) oraz RC flipping kilkukrotnie (homet + mapb, nbome + apb itp) moge bez obaw przywalić z 200-250mcg kwasiura i 100-150mg emdeema?
Tak po 2 tygodniach przerwy od brania kartona. Solo 250mcg lsd mnie zmiazdzylo lekkawo.
Ogólnie zasada jest taka, że jak łączysz synergiczne chemikalia, to weź po połowie tego co bys normalnie brał. A lsd z m-ką są bardzo synergiczne- nie bez powodu mix ma nawet swoją nazwę.
Proponuję zacząć 100ug + 100mg, łatwiej jest sobie poprawic, niz sie ratować jak sie przegnie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.