marek1234 pisze:Pamiętam, że na privnote pisaleś mi coś o tym, że to lekko smyra serotoninę, czy mi się wydawało i sobie to ubzdurałem? :-D[Faust] pisze:.
W takim przypadku łączenie 4-F-MPH z SSRI byłoby lekko niebezpieczne?
Jak ktoś jest ogarnięty w temacie i mogłby pomóc, to pisać.
.....Ale "fenidaty" nie wywierają aż takiego wpływu na serotoninę, by bać się stosować antydepresantów... No bez przesady, po prostu zdrowy rozsądek.... :)
Diabeuu666 pisze:JAk libido po tym? jakie fluoro najbardziej libido podnoszą?
Fraazy, dziękuje bardzo za info! Zwłaszcza w sumie, że nie biorę SSRI dlatego, że mam depresje, tylko troche z innych powodów, i też mniejsze dawki. Czyli mówisz, że luźno można dalej na tym lecieć ;-)?
Powód: Edycja
marek1234 pisze:Pamiętam, że na privnote pisaleś mi coś o tym, że to lekko smyra serotoninę, czy mi się wydawało i sobie to ubzdurałem? :-D[Faust] pisze:.
W takim przypadku łączenie 4-F-MPH z SSRI byłoby lekko niebezpieczne?
Jak ktoś jest ogarnięty w temacie i mogłby pomóc, to pisać.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.