Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie
Wszystkie są freebase, jak tego nie rozpuścisz przed załadowaniem, to walniesz zawiesine, która rozpuścić się już nie zdąży, w organiźmie. To jest niebezpieczne, naczynia pozatykać można.
Jak to wygląda w praktyce? Niektórzy walą zawiesiny , ale nie freebase, jeszcze nierozpuszczalne w wodzie...
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l)
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
WALIŁEM :nuts: :yay:
Wraz z jedną dziewczyną sypnęliśmy chujwieile (nie tak mało) do wody. Wiadomo, że rozpuszczalność mała, ale jednak dawka aktywna się rozpuściła. Działanie natychmiastowe, w moim przypadku nie było bardziej dysocjacyjne - wręcz przeciwnie. Stan był silny, ale nie miał nic wspólnego z pokaraniem, odpłynęliśmy w krainę spokoju i chillu.
Jeśli dobrze pamiętam była to mbmd-chmica.
Czy dawka kanna musi być większa od spalanej?
Jeśli tak to o ile %?
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Prośba do obywateli: Zapytajcie kandydatów o depenalizację marihuany!
Trwa kampania prezydencka – to idealny moment, aby dowiedzieć się, jakie stanowisko kandydaci zajmują w ważnych społecznie kwestiach. Jedną z nich jest depenalizacja marihuany, szczególnie że komisja sejmowa zobowiązała premiera do zajęcia stanowiska w tej sprawie.
Konopie w jednej grupie z heroiną? Analiza kontrowersyjnej klasyfikacji i działania Wolnych Konopi
Problem klasyfikacji konopi i innych substancji psychoaktywnych w Polsce W Polsce konopie zostały zaklasyfikowane do grupy I-N, czyli tej samej kategorii co heroina, fentanyl czy kokaina. Grupa ta obejmuje substancje o wysokim potencjale uzależniającym, które mogą być stosowane wyłącznie w celach medycznych, naukowych i przemysłowych. Tymczasem liczne badania naukowe wskazują, że konopie nie wykazują wysokiego potencjału uzależniającego porównywalnego do substancji wymienionych w tej grupie.
Niemiecka Izba Lekarska wezwała władze kraju do ponownej delegalizacji marihuany
Niemiecka Izba Lekarska wezwała władze kraju do ponownej delegalizacji marihuany. Według lekarzy skutki decyzji legalizującej ten środek narkotyczny są bardzo szkodliwe.