- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Kto próbował, co przeżył? Jakieś refleksje? Warto, nie warto? Planuję spróbować tego miksu i chciałbym się dowiedzieć, w jakich proporcjach i ilościach dobrać składniki, coby było najciekawiej :-)
ps.
Wspomniałem już w modyfikacjach, że przydało by się nowe podforum o samych mixach... bo ja bym się kłócił, czy ten wątek powinien siedzieć w "Aptece" czy "DXM". No ale cóż... <_<
Nie dam ci prztyczka ani klapsa
Nie powiem nawet 'pies cię jebał'
Bo to mezalians byłby dla psa"
...stonoga potrafi zdeptać 100 czereśni naraz:)
Gorzej na drugi dzień... :-/
Tylko jest jeden problem. Wiadomo czego nie mozna zrobic po deksie...
...a po benzydaminie sie to robi wykurwiście. :-D
Ale jak sie dorzuci deksa to nichuja. :-(
Efekty: Euforia, zajebisty stan, krecenie sie pokoju, zajebiscie mi sie rozmawialo z ludzmi tylko, ze po benzie mam tak ze nie moge sie ladnie wyslowic, urywam wyrazy, ine moge wypowiedziec, itp;d ale do sedna, delikatne oev-y, tj. patrzalem na kumpla, widzialem na nim okulary, potem zmieniala sie twarz jego na kogos innego, itp. spinacz zamienil sie w zolbnierzyka i strzelil z luku.. Ogolnie zajebisty mix, szczerze polecam.
but money can buy me drugs so that`s cool :)
A wysłowić to sie bardziej po samym DXM nie moge.
Ja w sprawie dawki. Chodzi o to czy 3 saszetki TR i 2 opakowania Acodinku to nie za dużo? Po 1,5g benzy niewiele sie działo, a i 2 paczki aco to już nic (oczywiście brane oddzielnie). Jak zadziałają razem? Zamierzam wziać 2 op acodinu, bo mniejsze dawki bardzo słabo odczuwam. Z góry dzięki. Pozdro
Szczerze to acodinu z dxm nie warto łączyć
BXM jest zajebiste ma swój niepowtarzalny klimat, ale chcecie wiedziec co mam do powiedzenia to czytajta TR na NG .
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Długotrwałe używanie marihuany może mieć wpływ na zdolności poznawcze
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Rewolucja w leczeniu bólu po 20 latach. FDA zatwierdza przełomowy lek
Suzetrygina to pierwszy od ponad 20 lat nowy lek przeciwbólowy, który nie jest opioidem i nie powoduje uzależnienia. To przełom w leczeniu ostrego bólu, dający pacjentom bezpieczniejszą alternatywę w obliczu trwającego kryzysu opioidowego.
Kilkanaście tysięcy butelek wina i 270 kilogramów marihuany
Trzy osoby podejrzane o przemyt ponad 270 kilogramów narkotyków ujęli wielkopolscy policjanci - podała we wtorek KWP w Poznaniu. Szacunkowa wartość przejętych narkotyków to 12 mln zł.
Silny psychodelik amazońskich szamanów. Chcą nim leczyć ludzi
“W przypadku uzależnienia od alkoholu 50 proc. osób wraca do nałogu w ciągu trzech miesięcy, a około 60–70 proc. w ciągu trzech lat. Leczenie samo w sobie nie zmieniło się zasadniczo od 70 lat, więc istnieje pilna potrzeba nowych leków i podejść terapeutycznych. Jeśli DMT może dostarczyć bardziej efektywnego podejścia, warto to zbadać” - wyjaśnia prof. Ravi Das, który wraz z prof. Jeremym Skipperem prowadzą badania w University College London.