Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Nie zauważyłem suchości, oczy łzawią tylko po podbiciu histaminy, tak jak przy alergii.
mr_b pisze:Nie zauważyłem takiego problemu. Pomyślałeś może o kroplach do oczu?victim pisze:btw ponawiam pytanie - jest jakiś sposób problem uczucia suchości oczu po gbl?
czytałem coś o histaminie, jednak to zbyt rozbudowany układ i ciężko stwierdzić czy te suche po gbl są związane z nim
spróbuję przy następnej okazji zyrtec - antyhistamine (mam pod ręką) chociaż nie wiem czy jest odpowiedni do mojego testu
mr_b pisze:Mam wrażenie, że dla userow tego forum najprostsze rozwiązanie jest zbyt... Plebejskie? Lepiej władować w siebie garść tabletek bo przemycie oczu to wstyd. Problem z oczami może byś spowodowany mało wydajnym snem i lekko stymulującym działaniem gbl (osusza błony?).
A tak na serio, formuluj jakos te swoje wypowiedzi bo zabrzmiales strasznie arogancko. Giebel zostal odkryty i plebejskie tabletki ktore cpuny polecaja naprawde dzialaja na objawy.
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Jakbym do tego dołożył jakiś trening i dietę to bym chyba z 2x tyle przytył :D
Jak tylko lekarze zezwolą* mi na coś więcej niż bieganie(zakaz sportów siłowych :( ), to zrobię rozpiskę wszelakie wymiary i zobaczymy co to cudo potrafi :D
*o ile mi kiedykolwiek zezwolą...
Po naszemu: na GBL wpierdalasz jak pojebany.
Apetyt rośnie w miarę jedzienia
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.