Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 291 / 7 / 0
Czerwone żółwie lipa straszna co moge polecic co testowałem w nl i wiadomo ze pozniej lata po pl to: fioletowe ślimaki, niebieskie louis vitton, niebieskie male supermany nie granatowe ale też nie blekitne, i ostatnio testowane youtube tez masakra na rowni z niebieskimi supermenkami ;)
  • 466 / 10 / 0
ja jadłem pomarańczowe domino, i szczerze spodziewałem się czegoś wiecej. Zarzucilem 1 pilla o 22, o 23 niby cos tam sie zaczynało powinno być przyjemnie ale szczerze to o 1 juz spalem jak dziecko, jakies bonio do tego i w kime :/
Ech szkoda bo myslałem że jakies kozaki to będą, nic musze ogarnąć hello kitty różowe. Pomaranczowych domino nie polecam pozdrawiam
  • 21 / / 0
Spotkał się ktoś kiedyś z takimi pixami ? Ciężko mi określić co to w ogóle za symbol...
Pojawiły się w Niemczech, Niedersachsen.

[ external image ]
  • 1 / / 0
Mała biała gwiazdka to MXE? (Południe Polski)
Uwaga! Użytkownik saulgoodman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / / 0
Nazwa: Hippo
Kolor: Różowy
Kształt: Okrągły
Logo: Hipopotam
Gdzie kupione: Kraków
Kiedy kupione: 9 marca 2015
Sposób przyjęcia: 3 pigóły na raz oralnie
Opis działania: Podsumowując lipa straszna... pixy na czymś amfetaminopodobnym. Zero efektów MDMA sam speed, z euforią nie miało to nic wspólnego. można je conajwyżej łykać przed maratonem - bo zapierdalało się świetnie. Praktycznie 5 godz po spożyciu koniec efektów.
Nie polecam !
Ocena działania: 2/10
[ external image ]
  • 47 / 1 / 0
saulgoodman pisze:
Biala (lekko zoltawa) pigulka w ksztalcie gwiazdy jest na mxe, dawniej do kupienia na @
Oczy jak pięć złote #DOBRY prąd
  • 14 / / 0
saulgoodman pisze:
Mi się wydaje, że te gwiazdki to nie mxe. Na 100% jakieś dyso, ale mi to bardziej przypomina coś z rodziny pcp. Obstawiałbym 3-meopcp, ale z każdym razem jak brałem to łączyłem z alkoholem, więc ciężko stwierdzić.
Ostatnio zmieniony 17 marca 2015 przez LordStonoga, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2 / / 0
Nazwa: bomba
Kolor: różowy
Kształt: okrągły
Logo: bomba
Gdzie kupione: kuj pom
Kiedy kupione: marzec 2015
Sposób przyjęcia: 0,5 doustnie
Opis działania: wchodzi ok 40 min do 1 godz, ale wystarczy bardzo niewiele (jak widać wyżej) zwłaszcza przy mojej niewielkiej wadze i posturze. zrobiło dobrze, a nawet lepiej, dodać do tego muzykę, trochę palenia i trochę alko - miło z tendencją do zmiany na lepsze. czas - nie pamiętam.
Ocena działania: 4/5
Dodatkowe komentarze: chętnie wrócę do tej nowej znajomej
  • 1 / / 0
Słyszał ktos cos o pigułkach on/off? Zielonkawe z ze znaczkiem włącznika (kółko z kreska). Kolega ma na południu DE do przetestowania.
Uwaga! Użytkownik Jackv4 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 207 / 2 / 0
A to nie były przypadkie bomby z fake ?
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.