Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 992 / 17 / 0
No na pieska, nie będę świecy robił i dupy ku niebu kierował aż ketonowa ambrozja wleje się we mnie i wypełni mnie swym jebnięciem świętym. No i jak dobry sort plus odpowiednia ilość to działanie jak wydłużone IV/

Pente od dupy strony działał na mnie ...... uspokająco. I tak ciepło się robiło. Sniff - zwała, iv - nie fajne, jedzone - stymulacja dupcia - relaks XD
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 75 / 1 / 0
Grentoo pisze:
No na pieska, nie będę świecy robił i dupy ku niebu kierował aż ketonowa ambrozja wleje się we mnie i wypełni mnie swym jebnięciem świętym. No i jak dobry sort plus odpowiednia ilość to działanie jak wydłużone IV/

Pente od dupy strony działał na mnie ...... uspokająco. I tak ciepło się robiło. Sniff - zwała, iv - nie fajne, jedzone - stymulacja dupcia - relaks XD
i co nie masz moralniaka ze tak nisko upadłeś?
to nie burza, nie zaraza,choć najwyższej wagi sprawa, nie bitwa, nie obława, nasza plaga leży w dragach... ;)
  • 1095 / 34 / 0
^ pojebało cie chyba.

Moralniaka można mieć mieć jak wrzucasz żrące sciechy w twarz.

Wszystkie dragi są do dupy, heh
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 75 / 1 / 0
Niektorzy to chyba za bardzo do siebie to wzieli ze wszystkie dragi sa do dupy ;D NieZaczynaj pewnie to Twoja ulubiona opcja dlatego taka reakcja hahah :D
to nie burza, nie zaraza,choć najwyższej wagi sprawa, nie bitwa, nie obława, nasza plaga leży w dragach... ;)
  • 1095 / 34 / 0
Nie prawda, ze ulubiona, ale nie ma co w internetach pisać, że to jakiś przypał. Są znaczące plusy takiego podania, np lepsze działanie, ew nie rozkurwiony nos.

Jednak w lokalnym otoczeniu nie warto o tym sposobie rozpowiadać heheheh.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 75 / 1 / 0
wiadomo kazdy przeciez wybor ma podania. ale jak dla mnie to juz gruba przesada. Zeby nie spamowac to zapytam czy ten stary sort z przed paru lata tez tak dzialał jak ten co jest teraz? Chodzi o czas dzialania i oczywiscie o te mega zejscie.. :D
  • 1854 / 215 / 37
Nieprzeczytany post autor: wildwolf »
Leki także przyjmuje się p.r. w postaci czopków, czy wlewek. Droga podania jak każda inna.
  • 1888 / 422 / 4
luq1oo2 pisze:
wiadomo kazdy przeciez wybor ma podania. ale jak dla mnie to juz gruba przesada. Zeby nie spamowac to zapytam czy ten stary sort z przed paru lata tez tak dzialał jak ten co jest teraz? Chodzi o czas dzialania i oczywiscie o te mega zejscie.. :D
ja bym powiedział, że "zjazdy" na obecnych sortach penta są znośne...

nie wiem dokładnie o co kaman, ale SIŁA działania jest deczko lżejsza, może temu tez zjazdy są do ogarnięcia. Obecnie dla mnie gorszy jest zjazd po alfie niz po pencie.
DXM
  • 1874 / 96 / 127
Mega cisnienie na dowalenie po 30 minutach, ostra zwala, ketonowe pojebanie w glowie. Ja podziekuje panu pentedronowi. Moralniak zycia mnie dopadl ostatnio po tym.
wolna molekula
#mops
  • 6 / / 0
Po pentedronie jest za bardzo nie ogar, substancja mi zrobił z mózgu orzeszka przez którego nie docierało żeby zastanowić się nad tym co się robi, powtwierdzam moralniak :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.