Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 180 / 5 / 0
Jak dla mnie w smaku jest znośny. Ok, nie smakuje jak truskawki ale troche nie kumam tych glosow zniesmaczenia. Po nieprzespanej i przetanczonej nocy, zrobieniu po giecie 3mmc i bufa iv i wypiciu bliżej nieokreślonej ilości alkoholu różnej maści znalazlem na biurku dwa krysztalki troche wieksze od glowki szpilki. Wrzucilem je z ciekawosci na lotnisko z alufolii i sciągnąłem 3 porządne, siwe chmury. Bardzo fajny wjazd, powiedziałbym, że zaskakująco fajny - troszkę słabszy od iv ale w dalszym ciągu zasługuje na miano pierdolnięcia. Polecam - N_A
Ten, kto gwiazdę w locie schwyta, sprawi dziecko mandragorze,
wie, skąd diabeł wziął kopyta, albo czemu gasną zorze, umie słuchać Syren śpiewu,
strzec się zawistników gniewu
Ten jedyny
zna krainy,
gdzie nie znajdzie fałsz gościny.
  • 492 / 16 / 25
Kiedyś jak dostałem gram bufa i nie wiedziałem co z tym zrobić to wrzuciłem całego gieta do maczany z kanna i powiem że całkiem euforyczny miks mi wyszedł i to mnie zaintrygowało. Tak więc ostatnio zakupiłem sobie gramca bufika i wapowałem z żarówy :-D muszę powiedzieć że waporyzowana alfa to nic w porównaniu z tym :cheesy: Mega euforyczna bomba, need for speed na dywanie i rozkminowe odklejenie przy muzyce... cudeńko, polecam wszystkim vapować buffa :retarded:
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.