Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
W każdym razie wiemy już do jakiego dawkowania NIE dochodzić, zawsze jakiś progres :cheesy:
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
Limitbreaker pisze:http://www.dx.com/p/digital-precision-s ... tion-10515
70,85zł, shipping: free, 24h
Właściwie to walenie jakichkolwiek dragów na oko poza hehehuaną to jest duże ryzyko. Tak teraz o tym sobie pomyślałem.
Kurcze, poważna sprawa z tym przedawkowaniem. Użytkownik @universo pisał na pierwszej stronie i testował i dawkowanie podobne do 3meo-PCP, ale nie podał więcej informacji, więc nie można brać tego za pewniak. Nie chcę zabrzmieć tu brutalnie i ozięble, ale dla bezpieczeństwa lepiej poczekać aż ktoś inny przetestuje jak wygląda sprawa z dawkowaniem, długością działania itp, tylko w bezpieczniejszy sposób niż zrobił to Amplifa.
Jeżeli dobrze wnioskuję, to dawkowanie 3-MeO-PCP to z 15-30mg na solidnego tripa (w zależności od tolerki). Jeżeli dawkowanie 3meopcp i 3meompc byłoby takie samo, to troszkę mnie dziwi, że 70-100mg to było otarcie się o śmierć. Chociaż skoro Amplifa ważył na oko, to zrobił pewnie podobnie jak ja niedawno z MXE, że na pierwszy raz przykurwiłem z 300mg MXE.
A tak właściwie to napisałem tutaj w innej sprawie i niechcący się rozpisałem. Jeżeli budową jest podobny do 3-MeO-PCP, to standardowo oddziałuje na serotoninę? Są już jakieś info o tym gdziekolwiek? Bo ciężko znaleźć cokolwiek o tej substancji.
Kłamałem z tym u góry :)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.