Przerobiony 1g na podkładzie z fake hush'u w proporcji 1/10
JWH-182 przypomina naturalne kanna pod względem wejścia, jest dość długie w porównaniu np. do 5f-akb48.
Najbardziej gastrofazowe kanna jakie miałem przyjemność palić. Ziomki raportowały, że również duże zaburzenia jeśli chodzi o odbiór prędkości ;)
Jednak bez szczególnych rewelacji jeśli chodzi o samą fazę.
Ganjamaniek pisze:Siemaneczko, mam takie 2 pytanka, czy 182 jest nadal legalne i ile spirytusu lać ( aha i 3 czy w spirytusie się rozpuści) ?
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
shotgun98 pisze:straszny mozgojeb. faza doslownie przytlacza. tylko czekalem az sie skonczy. nigdy wiecej.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.