Przerobiony 1g na podkładzie z fake hush'u w proporcji 1/10
JWH-182 przypomina naturalne kanna pod względem wejścia, jest dość długie w porównaniu np. do 5f-akb48.
Najbardziej gastrofazowe kanna jakie miałem przyjemność palić. Ziomki raportowały, że również duże zaburzenia jeśli chodzi o odbiór prędkości ;)
Jednak bez szczególnych rewelacji jeśli chodzi o samą fazę.
Ganjamaniek pisze:Siemaneczko, mam takie 2 pytanka, czy 182 jest nadal legalne i ile spirytusu lać ( aha i 3 czy w spirytusie się rozpuści) ?
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
shotgun98 pisze:straszny mozgojeb. faza doslownie przytlacza. tylko czekalem az sie skonczy. nigdy wiecej.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.