Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 284 / 4 / 0
Ja po swoich odczuciach mogę powiedzieć, że nie ma nic piękniejszego niż przeżywanie z partnerką wspólnego tripa. To czy partnerke idealizujemy na czas tripa wynika z warunków w jakich je bierzemy. Jeśli mamy ku temu okazję, by poflirtować, porozmawiać z panną i sprawia nam to przyjemnośc odczucia są mocno spotęgowane. Mi takie aco-DMT czy meo-MiPT zafundowało o wiele lepsze odczucie potrzeby drugiej osoby niż niejeden empatogen. Z drugiej strony możemy właśnie kompletnie się odgrodzić od takich emocji. Ja jednak polecam a z partnerką w długim związku to już w ogóle ;)
There is no dark side in the Moon, really. Matter of fact, it's all dark.
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
  • 147 / 1 / 0
Dokładnie tak jest :) uwielbiam tripowac przy swojej drugiej połowie.Dość często podają słowa przestan już gadać bo nie chce już tego słuchać ,a za kilka dni sama wraca do tematów które poruszalem i przyznaje rację że jednak tak trzeba to zrobić jak mowiles :)
Mało tego dość często gdy byłem o mały krok od badtripa jej bliskość potrafiła zapomnieć o krzywych lotach .Swoją partnerkę zaliczam do S&S :)
  • 3206 / 175 / 0
KapitanAizen pisze:
Wczoraj miałem atak padaczki i będę miał padaczkę przez wieczność swojego życia.
To był Twój pierwszy atak padaczki w życiu? Ktoś już donosił, że dostał padaczki po NBOM'e ale w jego przypadku był to chyba jednorazowy epizod, więc może i tak będzie u Ciebie.
Niemniej będąc w Twojej sytuacji odpuściłbym sobie psychodeliki na jakiś czas.
Tak, pierwszy. Chyba nic mi nie bedzie, ale zniechecilo mnie to znacznie do przygod na najblizszy czas.

JestemSoba, mowisz jak moja mama %-D
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 483 / 67 / 0
Per rectum ( %-D ) będzie miało większą biodostępność niż sniff?
Bawił się ktoś?
możecie mnie z(a)b(i)ć
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l) :heart:
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
  • 76 / / 0
Na zagranicznych forach zdania są dosyć podzielone. Jedna osoba twierdzi, że zaliczyła dużo mocniejszy trip przy tym ROA niż dzień wcześniej (!) przy takiej samej dawce podanej doustnie i dodaje, że to teraz jego ulubiona metoda przyjmowania tej substancji. Inne osoby z kolei piszą, że były zawiedzione, ale mogły coś skopać.
  • 1443 / 74 / 0
Podanie rektalne wymaga starannego wypłukania, teoretycznie powinna być wyższa biodostępność, ale faktycznie to zależy od dokładnej lewatywy, a to nic przyjemnego.
Limitbreaker pisze:
JestemSoba, mowisz jak moja mama %-D
Bo JestemSobą jest Twoją mamą!!!
LSD - Piękna i Bestia
  • 149 / 2 / 0
Spotkał się ktoś kiedyś z nieprzyjemnym stanem objawiającym się podwyższeniem głośności szumów usznych, dziwnym uciskiem w czaszcze i mostku oraz niekontrolowaną paniką, po której szczur zrywa się nagle z pozycji leżącej do pionowej? Interesuje mnie również czy wyżej opisane stany występowały w formie flashbacków, a więc po długim okresie od ostatniego przyjęcia substancji. Czy ma to związek z układem serotoninergicznym?

Pozdrawiam
  • 129 / / 0
ja też doświadczam za każdym razem potężnego wazo po 25I, cichy pisk w uszach, zimno jak na sybirze chociaż jest 25stopni w bluzie i żyły rozmiaru nitek. Do tego czuć mocne pulsowanie w potylicy i to zaczyna się na dobre zaraz po peaku..
Są jakieś sposoby na mocne wazo po 25I? Próbuje czasem etizolam 1mg i jako tako pomaga. Myślałem żeby zarzucić kartona na lekkim odwodnieniu, ciśnienie powinno być mniejsze?
  • 452 / 2 / 0
Zły pomysł. Odwodnienie może i obniży ciśnienie, ale żeby to zrekompensować serce przyspieszy swój rytm. Odwodnienie ponadto może powodować zaburzenia elektrolitowe co dodatkowo sprzyja zaburzeniom rytmu. Do tego dodaj 25I w odpowiedniej dawce i może skończyć się nieprzyjemnie. Nie ma tak naprawdę złotego środka na wazo. Biorąc coś z serii nbome trzeba być przygotowanym na cały wachlarz działań jakie one serwują, łącznie z tą ciemną stroną.
  • 371 / 9 / 0
SlightlyBastard pisze:
Spotkał się ktoś kiedyś z nieprzyjemnym stanem objawiającym się podwyższeniem głośności szumów usznych, dziwnym uciskiem w czaszcze i mostku oraz niekontrolowaną paniką, po której szczur zrywa się nagle z pozycji leżącej do pionowej? Interesuje mnie również czy wyżej opisane stany występowały w formie flashbacków, a więc po długim okresie od ostatniego przyjęcia substancji. Czy ma to związek z układem serotoninergicznym?

Pozdrawiam
jaka dawka?
ja po 2mg 25I uświadczam tylko średniej wazo, zimna i ból głowy na zejściu... Chociaż na moim ostatnim tripie od czasu do czasu mną trzepało jakby ktoś mnie prądem kopnął %-D ale myślę że to były po prostu takie ciarki z zimna %-D
♪ P S Y T R A N C E ♫
Myco-Maniac
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.