Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 88 / 1 / 0
kurwa ale gracie w śmieciowe gry, o ja jebie
coż.....
ja jestem marzyciel, myślałem, że jakies exploracje kosmosu, jak EVE, drużynowe bitwy, rajdy
budowanie cywilizacji

a tu rypanie w GTA ogame fifa, eh kurde

:wall: \

smutno fhuj
galaxies exploding are industrial accidents
  • 3732 / 45 / 0
W lemingi sobie pograj w takim razie.

Ja sobie pewnie jeszcze raz odpale Alana Wake´a jak bedzie DXM, ale na normalnym, bo zaczelam na trudnym (i skonczylam), ale troche mnie zloily sily ciemnosci. Mam jeszcze ´Cienie potepionych´, co za posrana gierka, tworcy lollipop chainsaw. Wymiata :-D
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 648 / 1 / 0
No dobra. To ja coś też wrzucę.

Odsłony stare jak świat, ale polecam ostatnie części Fallouta tj. Fallout 3 i Fallout: New Vegas. Niesamowity post apokaliptyczny klimat rodem z przyszłości.Posępny, ponury, gruzowaty i mroczny. Właśnie ten klimat u mnie bardzo ingeruje potem w tripa. Bardzo wkręcająca fabuła, dzięki której nie mogłam się oderwać od kompa na kilka dobrych godzin niekiedy. Trochę błędów w grze, ale i tak trzyma poziom.

Polecam, Shuudan ! %-D
Matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności.

https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
  • 88 / 1 / 0
no fallout to jest to, robisz co chcesz, mozesz nawer biegać i zbierać korzenie, albo kolekcjonować maskotki, czy budować bronie i amunicje robić...
coś konstruktywnego

mi się podobają zwłaszcza gry online, gdzie można poznać ludzi z Europy i świata. fajne jest lord of the rings online, gdzie m,ozna uprawiac ziemie, krzyzowac rosliny, w tym fajkowe ziele, uzyskiwac nowe odmiany, zbierac galezie, robic z nich meble do wlasnego domu i w koncu biegac po lochach ze znajomymi i napieprzac gobliny, albo dolaczyc do armii saurona :P
galaxies exploding are industrial accidents
  • 652 / 3 / 0
Granie w Dark Souls w stanie błogosławionym to zapewne niezła siekiera. Nie mam nerwów do tego draństwa, po prostu nie mam. Czysta rozpacz.
Wielcy są wielcy tylko dlatego, że my klęczymy.
  • 48 / 1 / 0
Dark Souls nawet na kaszlaku doprowadza ludzi do rozpaczy.

Ogólnie to polecam toribash całkiem ciekawa gierka kiedyś muciło się w to godzinami.
Uwaga! Użytkownik Testament nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
http://en.spaceengine.org/

To nie gra, tylko (albo aż) wirtualne planetarium, ale cudownie podróżuje się po kosmosie. Można 'lądować' na planetach i szybować w ich atmosferze, można odwiedzać mgławice, wędrować między galaktykami, grupami lokalnymi, supergrupami, z maksymalną prędkością aż 100 mega parseków na sekundę, co pozwala jeśli zachodzi taka potrzeba, szybko przemieszczać się między krańcami wszechświata.

Autor ma w planach zrobienie z tego gry, ale na razie zbiera dopiero fundusze, zatem jest to melodia dalekiej przyszłości.
  • 34 / / 0
polecam gry mmo typu silkroad, wow, cs, league of legends, bajka jak sie gra z glowa w monitorze i z zamknietym jednym okiem
  • 14 / / 0
Na fazie lubię sobie pograć np. w Stalkera. Po DXM najbardziej lubię włazić w anomalie i tereny silnie skażone radioaktywnie - ten zamazany, ziarnisty obraz i skrzypienie w głośnikach jest wyjątkowo acodinowe 8-) .
Poza tym polecam American McGees Alice i Alice: Madness Returns. F-a-zz-a.
Uwaga! Użytkownik maryha_konopnicka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 106 / 8 / 0
http://www.youtube.com/watch?v=lTJDK4qrbMA
SLAVE OF GOD GAMEPLAY WALKTHROUGH 100% ALL ACHIEVEMENTS

Granie w to na trzeźwo byłoby marnotrawstwem.
Do ściągnięcia legalnie za darmo, patrzeć po necie.
21st century hippie.
ODPOWIEDZ
Newsy
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.