Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
Anthony Henderson pisze:Czy benza wywołuje napady padaczkowe?? Bo czasami przejawia się ten motyw.
Dla mnie bezpieczna dawka to ok 2/3 grama. I w zupełności wystarcza. Można zmiksować z większą ilością dexa, dla ciekawszych doznań.
london5 pisze:Mam nadzieję , że robiłaś ekstrakcje ;) Podobno nikt na forum nie przeszedł przez "magiczna bramę" 7 saszet. A może po prostu nie dał rady o tym napisać. Tak więc 7 saszet nie wziął nikt chyba. ;D pozdro
Tak, czy inaczej, skąd wiesz, ze nikt nie przekroczył "magicznej bramy"? Może istnieje wiele takich osób, które nie udzielają się w tym wątku :)
Innym razem zarzucilem 5g benzydaminy i nie mialem zadnych problemow, nie mam pojecia do dzisiaj c moglo wywolac taki atak padaczkowy. Dodam ze z tego co pamietam tamtej pamietnej nocy zjadlem tez troche anafranilu sr75.
\
ale za bezpieczna dawke benzy uwazam 3g bo takiej ilosci nic mi sie nigdy nie stalo, fakt faktem delirka byla ogromna.
pozdrawiam
LeśnySpenser pisze:Myślę że 4 saszetki to optymalna dawka nawet dla nowicjusza.
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Narkotyki o wartości miliarda euro. To dzieje się w Holandii
Służby celne podsumowały ubiegły rok: przechwycono narkotyki o wartości blisko miliarda euro. Prawie na każdym statku przypływającym do holenderskich portów z Ameryki Łacińskiej przemycana jest kokaina. Mafia wykupuje holenderskie firmy, hotele i kamienice. Pracują dla niej młodzi Holendrzy.
Nowe źródło CBD: kanabidiol znaleziony w brazylijskiej roślinie
Naukowcy odkryli, że kanabidiol (CBD), znany z właściwości zdrowotnych i popularny w produktach konopnych, znajduje się również w powszechnej roślinie z Brazylii.
Zadzwonił i powiedział, że jest pijany i prowadzi auto. Poprosił o zatrzymanie
Cztery promile alkoholu w organizmie miał mieszaniec powiatu żywieckiego (Śląskie), który jadąc samochodem, zadzwonił na numer alarmowy i poprosił, żeby go zatrzymać. Po wytrzeźwieniu usłyszał zarzuty, grozi mu do trzech lat więzienia.