Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2372 / 56 / 0
Bo tam panuje kultura dilerska, a tutaj żenią jak się da.
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 3854 / 315 / 0
Kombinatorstwo to nasza cecha narodowa, i wieeeelu dilerów, to właśnie tacy 'osiedlowi dorobkiewicze', którzy się cieszą, że zarobili 5 dych, zamiast 37 złotych. Nie kumają, że gdyby mieli lepszy towar, to i z czasem obrót będzie większy, bo takie informacje rozchodzą się szybko. Nie dość, że dostają już nieźle wymieszane gówno (po części też ze 'względów bezpieczeństwa'), to jeszcze pewnie po nocach stoją w bramach/klatkach, i drapią tynk ze ścian.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Siemano dostałem dziś zółty towar diler powiedział ze jest to nowy towar byl on w takich granulkach powiedział żebym go wysuszył pierwsze i dobrze pali po nosie ale przez chwile powiedz cie mi to jest feta?bo jak narazie nic nie czuje wysuszyłem go trochę i dalej susze fuklem go trochę ale on jest jak plastelina robi sie w takie platy albo kulki czym najlepiej wysuszyc,poca sie mi bardzo rece

przeniesiono - 02
  • 825 / 14 / 0
Kiedyś wystarczyło pół godziny na kartce papieru w temp pokojowej i całośc była suchutka.
  • 6169 / 434 / 12
Za niedługo ma się pojawić na scenie RC... %-D

Substancja jak każda inna i w krótkim podsumowaniu, najbliżej jej do 3-FA, natomiast od 2-FA różni się, acz nie nazwałbym tych różnic znaczącymi. Inny balans DAT:NET:SERT. Daleko nie odbiega także etylofenidat, ale "tam" zróżnicowane z "tu" w balansach SERT:NET, oraz DAT:NET musi wypadać znacznie większe.

Podobnie jak po 3-FA, zjedzenie (nosem, co by nie było) 500mg towaru o szacunkowym stężeniu na skraju czwartej i (mało możliwe) 3. kwarty procentowej, sen przy pomocy 5mg etizolamu okazał się niemożliwy na 2 dni po tych 500mg (W ten dzień poszło także 350mg bufedronu i 250mg brefedronu.). Pierwszej nocy nawet do spania nie podchodziłem. Od pierwszej dawki minęło circa 40 godzin. Waga jest - nie ma jaj.

I, kuźwa, jest zamazanie wizji - delikatne rozjeżdżanie się konturów. Nie ma tego przy *-FA, a przynajmniej nie przypominam sobie, choć tego tutaj b.ciężko nie zauważyć, zwłaszcza przy urządzeniach o wyświetlaczach LED/LCD (czy jaki ma iPad_1,1, miałem go także podczas testów obu *-FA), ale także tablice rej. samochodów.

Minimalny offtop: jest to moja substancja numer 121 w kolejności chronologicznej listy Stan Licznika. Nie mam zamiaru więcej wchodzić w ten konflikt z prawem stanowionym, my work here is done.

PS. To chyba faktycznie jeden z najbezpieczniejszych stymulantów znanych ludzkości, ze względu na - jak na dzisiejsze czasy - wysokie dawkowanie.
PS the 2nd: To było jak wycieczka do muzeum, albo - lepiej - skansenu (USA 1930). Ale bądź co bądź, podobna wycieczka do III Rzeszy po ich słynny Pervitin zostawiła po sobie gorsze wspomnienia.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 1680 / 266 / 0
Swoją drogą dawka trochę za duża, podejrzewam, że operowaliśmy tym samym materiałem, a ja nigdy nie przekroczyłem dawki 500mg na dobę. Na prawdę w ciągu pierwszego miesiąca przerobiłem tylko 7g. Hehe, życzę wam wielbiciele białej damy, by wasi dilerzy mieli równie dobry i czysty towar.

Krótko na koniec:
- działa długo, działa wyjątkowo, więc trudno ją pomylić z jakimś RC
- dobrze miksuje się z opio, THC (wręcz bardzo dobrze)
- jest jedyna w swoim rodzaju ale tylko brana od czasu do czasu
- w ciągach jest jednym z najgłupszych pomysłów i na pewno jednym z najbardziej szkodliwych dla zdrowia
- małe dawki owszem, pomagają w nauce/przyswajaniu/pracy - ale tylko stosowane sporadycznie
- amfetamina na polskich ulicach to nie zawsze apap, tynk i 5% włada - wystarczy dobrze poszukać i popytać
Największy przegryw na forum
  • 2334 / 9 / 0
@surv
Albo mamy mózgi jakieś inne, albo ja nie wiem... pewnie dlatego. Dla mnie amfetamina jednak 2 klasy wyżej od 3-fa stoi. Choć na początku ta (3-fa) zrobiła na mnie wrażenie, to przy trzecim, czwartym razie stwierdziłem, że ma dużo mniej do zaoferowania. Tutaj (amfetamina) po małej kresce mam 4-5h godzin efektywnej stymulacji, a po 3-fa jakiś taki rozjeb (za dużo serotoniny, żeby coś działać zapewne), a przy większych euforia rozukwia mi mózg i nie ustępuje pod tym kątem mefedronowi. No i jakiś taki sentyment mam, jako że był to mój pierwszy stymulant.
sprawdzone_info pisze:
- amfetamina na polskich ulicach to nie zawsze apap, tynk i 5% włada - wystarczy dobrze poszukać i popytać
Raczej tak. Tylko, że jak nie będziesz brał pół roku i stracisz rozeznanie, a nie masz znajomych którzy takie mają, będzie trzeba przekopać się przez trochę gówna. Zresztą może i lepiej, że nie mam. :-D
surveilled pisze:
Minimalny offtop: jest to moja substancja numer 121 w kolejności chronologicznej listy [url=http://talk.hyperreal.info/stan-licznika-.
%-D.

Są "lepsi" ode mnie...
Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 2013 przez blablab, łącznie zmieniany 1 raz.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 5 / / 0
Problem z władem jest u mnie taki że w moim środowisku jest to może nie tyle temat tabu co mocno demonizowana substancja. Czyli piwko ok, wóda ok,trawka ok ale amfa to już patologia,syf,samo zło. Teraz bym coś sobie załatwił bo chyba już ze dwa lata nie brałem i zapomniałem nawet jak to 'pachnie' (kiedyś też brałem mało, może z 20g, zjadłem w ciągu 2 lat sporadycznego próbowania) ale oczywiście jakbym zaczął pytać to będą krzywe spojrzenia i teksty w stylu 'daj spokój ze ścierwem to już lepiej trawkę zapal. To kompletna głupota to tak jakbym poszedł do restauracji na schabowego a babeczka by mnie na szarlotkę namawiała :gun: Jestem z Warszawy i pewnie kontaktów byłoby trochę ale tak jak piszecie za dobrym towarem trzeba pochodzić :-(
  • 25 / / 0
Fabb pisze:
Nie ma co generalizowac. To, ze trafil ci sie lepszy towar w uk niz pl, rownie dobrze moze swiadczyc o twoim chujowym zrodle w pl.
Mieszkalem 4 lata w Brukseli(spoko wiem.ze to nie UK)mialem tam kilku dili od przochu.szczerze to w Polsce nigdy nie mialem tak dobrych dojsc jak tam do naszej krajowej fety.Chodzi o to.ze wiekszosc przywozila sama .lub ktos im wysylal z Pl po 2-3kg i po prostu nie przechodzila przez tyle rak.
P.s. Pisane z telefonu
  • 192 / 2 / 0
Witam panowie oraz panie :) a raczej Panie i Panowie :)
Mam pytanko. Czy wy tez tak macie że jak bierzecie prawie codziennie przez np tydzien lub dwa to potem dziala juz słabiej i trzeba troszke wiecej brac dla efektu ? oraz efekt jest krótszy ?
Jak zrobie przerwe tygodniową to będzie lepiej kopało co ? :) mam taką nadzieje hehe :) :D

Byłem ciekawy, kupiłem wage i przed chwilą sprawdziłem ile tak naprawde biore tego dobrego towaru ktory ostatnio jest dostepny...
i powiem że jestem miło zaskoczony. A dlaczego? Bo połozyłem samą kartke i pokazało 0.19 gr, potem nasypałem tyle ile przewaznie biore i wykazało 0.24 grama :) dla wiekszej pewnosci zrobiłem 4 pomiary i wyszło za kazdym razem tak samo.
No czasem sie wachało z 0.24 do 0.25 ale to przeciez nieistotna różnica :D
waga jest tania no ale nie powinna duzo oszukiwać.

wyszło że biore zawsze 0.05 gr.... i po takiej dawce przewaznie mam mega powera przez 5 a czasem nawet do 10 godzin... :D i naprawde to jest mega power :D bo po tamtych innych towarach to miałem duuużo słabszy wyskok :)
Myśle że gość mówi prawde i jest to faktycznie dobry towar :D
Piszecie że bierzecie po 0.15 wiec by sie to wszystko zgadzało.
Moze nie potrzebuje aż tyle co Wy bo ja przygode zacząłem gdzies 3 miesiące temu dopiero :)

Niech jest nawet 0.08 czy 0.10gr... Wiecej napewno nie oszukuje ta waga.
Co o tym myślicie ?
Chciałbym wziąć z 0.20gr ale jakos sie boje :D bo koleś mówił że wziął około 0.5 i padł na podłoge na jakis czas :D
Ostatnio słabiej mnie bierze ale to pewnie wina tylko tego że codziennie biore po trochu , co nie ? :D
Ale ogolnie i tak jest super :D

Np dzis spałem tylko godzine a normalnie byłem w pracy i teraz sobie siedze na necie i nic mi nie dolega :)
Aha tylko mnie wkurza że jak puści to mam gorszy humor. Ale jak sie wyśpie 5-6 godzin to humor juz lepszy.
Hehe jak pusci to takie głupie uczucie że nic sie nie chce i nie ma juz takiej gadki i siły, chęci do działania :D
Na trzeźwo człowiek jest zamulony ... :D
Nie no, trzeba troche zrobic przerwy żeby odpocząc i nie uzależnic sie za bardzo :) ale powiem że ciągnie do tego powera bo wtedy jest faaajnie :D

Pozdro i czekam na jakies komenty , spostrzezenia, rozmowe .
:)
sorka , ale mozecie sie domyślić dlaczego sie tak rozpisałem :D okej juz koncze posta :P
prosze o zaakceptowanie mego posta :)
Pozdro :)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.