Spodobało mi się jak kiedyś 1 tabs apapu noc ułatwił mi sen, gdy miałem grypę.
Działanie nasenne działa przeciez na tej samej zasadzie, co u takiej mianseryny, mirtazepiny, doksepiny czy amitryptyliny (antagonizm receptorów histaminowych H1)
Difenhydramina wykazuje tez działanie blokujące wychwyt serotoniny. Odkrycie to doprowadziło do poszukiwania substancji o podobnej budowie i mniejszej liczbie efektów ubocznych, czego owocem zostałą fluoksetyna
gzyp pisze:Wątpię, że sprzedaż leków na ebay'u jest legalna :huh:
http://www.ebay.pl/sch/i.html?LH_AvailT ... 3D1&_rdc=1
Kiedyś były dostępne przeróżne RC'ki. Rok temu zamawiałem z powodzeniem fenazepam.
Ostatnio jednak portal sam decyduje co można a czego juz nie. Do wielu OTC nie ma zastrzezeń.
ale apropo Ebay i tego co wysłał DHVD znalażłem coś takiego " http://www.ebay.pl/itm/CODEIN-PHOSPHORI ... 500wt_1156 " są gdzies informacje co , jaki skład itd?
Eeee poprawka, jeśli chcesz 150mg DFH to proponuję mniej dexa, jako że DFH z tego co czytałem jest:
a) 2 razy silniejsze
b) 4 razy silniejsze
Która wersja prawdziwa? Nie wiem.
Zrezygnowałam ostatecznie z tego miksu, przeczytałam że silnie upośledza pamięć, a ja mam problemy ze spamiętaniem czegoś nawet po samym deksie i dlatego zawsze piszę na bieżąco co się ze mną dzieje. Jak nie będę sobie zdawać sprawy że to trip i trzeba coś zapisać, to obudzę się rano z czarną dziurą w głowie i zerowymi korzyściami z podróży :-/
Ale dzięki za odpis :-)
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.