Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
Zablokowany
  • 3206 / 175 / 0
Problemy z motoryką? Po 25mg I.M. hometa nie miałem ich. Chyba, że piszemy o czymś innym?
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 992 / 25 / 0
Odłącze się trochę od tematu rozmowy i swoją wypowiedź skieruję dla osób które chcą brać po raz pierwszy aco-dmt (sam szukałem jaka dawka mogłaby być odpowiednia), do 25mg to taka płytka zabaweczka jak dla mnie (a nie jestem jakimś robocopem) jak ktoś chce poznać tą substancję to ja bym celował w 40mg. 25mg to na pierwszy raz, żeby się zapoznać ale potem nie ma to sensu, osoby które ze mną sniły i inne które znam i też brały taka daweczka to jest za mało i zostawia spory niedosyt.
  • 207 / 4 / 0
Wildzen wiesz sam doskonale, że dawka to może połowa drogi do celu. Sam miewałem głębokie bardzo tripy po 25-30mg i bardzo chaotyczne ocierające się o absurd włącznie ze zbieraniem ego z podłogi 50+. Ilość nie przekłada się na jakość. Czy płytka zabawka? Tym płytszym raczej nazywłbym hometa, chociaż to nie do końca dobre określenie, raczej wesołek i gaduła ale na głębsze tematy z nim porozmawiać się zbyt długo nie da. To co siedzi w homecie jest miłe i ciepłe ale nie otacza kocykiem empatii za to zachód hometa...poezja. Działanie aco-dmt + zachód ho-meta...zna ktoś takie psajko? ;)

Pal licho, sam "zachód hometa" okraszony dżojntem i ten fantastyczny stan umysł niesamowita brzytwa a jednocześnie nieziemski chill. Taką substancję bym poprosił.
  • 3206 / 175 / 0
Co to jest wschód zachód mahometa?
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2362 / 28 / 0
aftershine pewnie
BS
  • 207 / 4 / 0
"zachód hometa" to ten moment gdy gasną wizuale ale umysł wchodzi w fenomenalny stan. Mógłbym pakować go w słoiczki na potem.
  • 106 / / 0
KeFaS pisze:
@viewer, bardzo małe, ale jednak jest.
W jakich dawkach próbowałeś i co konkretnie?
4-AcO-MET który podobno daje prawie że takie same efekty jak 4-HO-MET, podobno jest konwertowany do niego w organiźmie. Z tym że do tej pory nie wiem czy sort nie był bardzo kiepskiej jakości/nieaktywny, bo na koncu zazylem juz dawki takie jak 100mg i dalej jedyne co sie stalo to wyjebane źrenice i mdłości.
Uwaga! Użytkownik viewer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 299 / 3 / 0
Wczoraj poszło w nos około 25-30 mg 4-AcO i było fajnie przez może 10 minut, później znów wkrętka że jest tego za dużo i za długo to twa, ból brzucha, zawroty głowy, mdłości i uczucie zjebania, teksty w stylu "po chuj ja to brałem" leciały cały czas. Zaaplikowane zostało jakieś 10 mg mniej niż ostatnio, a trip i tak mnie przerósł, czy możliwe jest że coś mi się popierdoliło w głowie i teraz już nigdy nie będę mieć wesołego i pełnego ciekawych przemyśleń tripa? To już druga z kolei taka nieprzyjemna podróż, czy może to być wina sortu?
  • 2362 / 28 / 0
substancja działa dobrze, nie ona jest problemem
BS
  • 299 / 3 / 0
Czyli możliwe, że został mi jakiś uraz po pierwszej złej podróży i teraz przy każdym kolejnym razie będzie tak samo... No szkoda, może zmniejszenie dawki następnym razem pozwoli mi jakoś nad tym zapanować.
Zablokowany
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.