Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
tak wogóle to mam wiedze na ten temat bo juz gotowałem kiedyś kraka i wyszedł dobry , tak myśle bo rozłożył mnie dużżżżżo mocniej nic ten sam koks wciagany do nosa,, ale chodzi mi o wasze ---sprawdzone!!!---- metody... tylko niech beda dosc szybko wykonywalen
ja swójego kraka robiłem na bazie kwaśnego weglanu sodu (soda oczyszczona)ale wyczytałem na forum ze jakis kolo sie czepia do tego składnika , to jak w końcu kwaśny weglan sodu odpowiedni czy nie???
a nastepna ważna sprawa to iniekcja iv oczywiście bo też chce spróbować tak..ma ktoś doświadczenia w tym temacie??? mam rozpuszczać na zimno czy na gorąco i ile wody dać np na 100mg starcza ze 2 centy?? druga sprawa to jaka dawka koksu na te metode???
porównując faze to crack=iv czy jest różnica w intensywności i czasie działania, jak długo????????
strasznie dużo pytań ale sie spieszy z tematem wiec czekam
pozdro
polecam witamine C
Badania nad psychodelikami blokują przepisy?
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Ministerstwo Zdrowia zmienia przepisy. Recepta na te leki tylko po wizycie u lekarza
Środki odurzające lub psychotropowe będą mogły być przepisane jedynie po obligatoryjnym osobistym zbadaniu przez wystawiającego receptę. Nie będzie możliwości wystawienia jej za pośrednictwem teleporady. Nowe przepisy mają wejść w życie od czwartku 7 listopada.
Prezes znanej korporacji przyłapany na kupnie narkotyków
Stefan Kaufmann, prezes firmy Olympus, czołowego japońskiego producenta sprzętu optycznego, zrezygnował ze stanowiska – przekazano w oświadczeniu. Agencja AFP podaje, że niemiecki menedżer został oskarżony o kupno narkotyków.
Palikot obiecuje z aresztu, że odda pieniądze. Ma zarobić je tak, jak je stracił
Janusz Palikot ustami swojego pełnomocnika poinformował wierzycieli, że spłaci wszystkie długi. Pieniądze na ten cel ma zarobić rozwijając alkoholowy biznes, czyli dokładnie tak samo jak je stracił. Były polityk trafił do aresztu na początku października i w tę sobotę obchodził tam swoje 60. urodziny.