naturalny nawoz
Moderator: Konopia
- Poprzednia
- 1
- 2
- 3
- 4
- Następna
przekop je z miejscową ziemią bedzie git
Bądźmy realistami żądajmy niemożliwego
Państwo chce ścigać i podsłuchiwać, ale przepisy są jak sito
Czyli co nieco o mrocznych zakusach wroga...Hiszpania, Portugalia: Małżeństwo 60-latków udających turystów przemyciło tony narkotyków
Zatrzymane przez policję małżeństwo 60-latków przez kilka lat regularnie podróżowało przez Półwysep Iberyjski w charakterze turystów, transportując tony narkotyków, głównie haszysz - wynika ze śledztwa prowadzonego przez hiszpańską i portugalską policję.Pozdrawiam Łobej
mam tylko 1 pytanko do Łobej'a a mianowicie czy moge liczyc na te nasionka co mowiles na gg czy to juz nieaktualne bo nie wiem co robic... ani nie mam nasiona a ni nic i nie wiem co dalej moje
prosze o odpowiedz z gory dzieki. pozdro4all
Uwaga! Użytkownik ganjasmoker=) nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
pozdro
--
Pozdro dla wszystkich ogrodników:
Overgrow the Worldl!
azot 3,21%
potas 1,61%
fosfor 1,59%
wapń 2,34%
magnez 0,38%
a i jeszcze jedno. na opakowaniu napisano, zeby stosowac na glebach obojetnych lub lekko kwasowych. a gleba pod konopiami bedzie przeciez zasadowa, co z tym zrobic??
Paprika Korps - "Magnetofon"
Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
mam pytanie. kupilem suszony obornik (krowie lajno) o poj. 4 litry a mam 5 roslinek. czy to wystarczy czy trzeba wiecej? ile tego suszonego gowna trzeba sypnac pod jedna rosline? tak dla pewnosci sklad obornika]
jeb to co tam pisze w marczaka, mozesz spokojnie dodawac
Paprika Korps - "Magnetofon"
Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
Uwaga! Użytkownik Growman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
- Poprzednia
- 1
- 2
- 3
- 4
- Następna
Na czacie siedzi 1975 uczestników Wejdź na czata