Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 186 / 27 / 0
Najprostsza metoda na palenie haszu stosowana u mnie przez kazdego, nie widzialem zeby przewijala sie przez forum wiec udostepniam ja wam. Z naszego haszu lepimy mala kulke i przyklejamy ja na scianke cybucha lufki, scianke lufki podgrzewamy zapalniczka ZAROWA, hasz sie waporyzuje i wszystko bez zadnych strat trafia do naszych płuc. Jak zrobic z tego wodospad? Szybko. Robimy standardowy korek wodospadowy, przyklejamy nasza kulke haszu na scianke cybucha i teraz najwazniejsze - robimy mini dziurke na dole butelki, scianki cybucha podgrzewamy zapalniczka, zalecam chwile poczekac na rozgrzanie sie haszu, nie bedziemy ciagnac samego powietrza do butelki. Wode puszczamy bardzo bardzo powoli, tak zeby ledwo lecialo, z malej kuleczki haszu mamy soczysta zolta butelke dymu, uwaga bo gryzie mocno ale warto sie przemeczyc.

Zwrocie uwage na usztywnienie lufki w korku, musi byc ultra sztywno, jesli jest luzno zrobcie uszczelnienie z kawalka papieru, ewentualnie z folii z naszej butelki, sprawdzcie tez czy wasz hasz odpowiednio sie lepi i nie wpadnie do srodka butli/buzi. Zalaczam zdjecia zeby latwo bylo to zrozumiec.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
dawka czyni truciznę
  • 1 / / 0
Ja paliłem w jeszcze jednej sposób gdy nie miałem cybucha nabijałem glinę na patyczek
Potem przygotowałem słomkę zapalniczkę i miskę
Podpalasz glinę zakrywasz miska i zostawiam malutki otwór żeby wsadzić słomkę i wciągasz
Prosty sposób ale wiem że się trochę materiału marnuj😒
  • 820 / 245 / 0
Ani to odkrywcze było ani mądre. Nabijcie se kulkę na igłę i wsadźcie dymiącą, gorejącą przez dziurkę w dole butelki. Jak się dopali to odkręcacie korek i walicie na sucho taki dym. Gryzie po gardle ale smaczny jest. Zawsze coś uleci w przestrzeń ale to nie marnowanie. To ofiara dla Jah
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 186 / 27 / 0
mozna tez zrobic i tak, ale czy kazdy w kryzysowej sytuacji ma przy sobie igłe? Raczej nie a prawdziwy rastaman bez lufki nie wychodzi nawet z pokoju
dawka czyni truciznę
  • 1245 / 314 / 12
Chujowy ze mnie rastaman bo fifki wszystkie potłuczone albo osmolone… narkoman jednak szybciej wynajdzie igle :strzykawka: %-D

Generalnie to pierdole plastik i spożywam w najbardziej prymitywny sposób tj. klepie kulkę i robię z niej fireball (czyt. grzeje żarową dopóki nie zacznie się tlić) po czym bezpośrednio inhaluje dym. Trzeba tylko uważać najebanym żeby nie poparzyć ryjca.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 65 / 23 / 0
@czoug, ja tak robiłem kiedyś tylko przykrywalem ten hasz na druciku szklanką, nie całkowicie, na dole musi być szpara żeby był dostęp do tlenu żeby się tliło, jak szklanka była pewna dymu to wsuwalem słomkę czy inną rurkę i wciągałem cały ten dym ze szklanki. A potem na nowo czekanie aż szklanka się zapełni dymem i zassanie tego wszystkiego na raz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.