Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
rafalinho007 pisze:Rozmiem, że GHB nie wchodzi w żadne reakcje z plastikiem i mogę trzymać go w formie roztworu wodnego w każdej butelce?
Jak długo mogę go w ten sposób przechowywać?
Z doświadczenia wiem, że najlepiej do tego celu nadają się soki z cytrusów. Kiedyś w ramach eksperymentu wycisnąłem sok z cytryny. Było tego może kilka mililitrów i do tego wlałem 1 ml GBL. Tak mocny roztwór nie powinien być spożywany! Ale przed zapiciem dużą ilością wody, poczekałem, by poczuć smak GBL. Nic takiego nie poczułem. Wniosek jest prosty. Sok cytrynowy.
PROTIP: spośród wszystkich napojów marki Frugo, najlepszym wyborem jest "mocno pomarańczowy". Przetestujcie sami :cheesy:
Prawda jest taka, że wszelkie napoje słodzone są obrzydliwe z gieblem. Już wolę wypić go z wodą - do tego smaku znacznie łatwiej się przyzwyczaić. Spróbujcie jednak wlać do drinka z colą czy innym paskudztwem trochę soku cytrynowego. Smak nieporównywalnie mniej wyczuwalny.
EDIT: a najlepsze jaja, jeśli wlejemy troszkę soku cytrynowego do wody. Zdziwko gwarantowane ;) Dla podróżników sprawdzić się mogą te małe pojemniczki z kwaskiem cytrynowym, co w pociągu do herbaty dają ;)
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
1. jaki wpływ ma na powstawanie uzależnienia fizycznego ma ilość polewek, przy tej samej ilości dobowej, w skrócie, kiedy szybciej wystąpi delira, pijąc ilość x w jednej polewce czy w kilku?
2. tauryna niby chroni neurony przy odstawce, ale czy jednocześnie powinna zmniejszać efekty odstawienne? osobiście stosowałem około 6g na dobę i nie zauważyłem poprawy, swoją drogą nie są to już ilości za duże?
m477 pisze: 1. jaki wpływ ma na powstawanie uzależnienia fizycznego ma ilość polewek, przy tej samej ilości dobowej, w skrócie, kiedy szybciej wystąpi delira, pijąc ilość x w jednej polewce czy w kilku?
W przypadku GBL, następuje szybki wzrost stężenia GHB downregulującego GABAb i jego szybkie usunięcie, co powoduje narażenie neuronów na glutaminian i inne przyjemności.
Zatem:
Zdaje się, że istotnie lepiej polewać częściej, a mniej - przy odstawianiu.
Z doświadczenia w ciągłym użytkowaniu lepsza jest zależność ODWROTNA.
Mogę bredzić, jeżeli sieję dezinformację, jestem pierwszym chętnym by owy post zdezintegrować :)
Przed zastosowaniem, skontaktuj się z grabarzem i opłać kwaterę.
...since 2006
Astro_ pisze:Piszecie często o dobrym wpływie suplementacji tauryną w trakcie ciągów GBL, można miksować w jednym szejku GBL, Taurynę, b6 ? czy lepiej wypić to pomiędzy dawkami GBL'a ?
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Przeszukano klatki i podwórza. Dealujący na Inżynierskiej zatrzymani
Uderzenie w dealerów narkotykowych na Pradze-Północ. W związku z handlem oraz posiadaniem substancji psychoaktywnych policja zatrzymała 7 osób. Wszyscy usłyszeli zarzuty. 32- i 25-latek zostali tymczasowo aresztowani.
Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków
W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.
Olejek babci pod lupą. Policja sprawdza, czym w Wigilię zatruła się 14-osobowa rodzina
Podlascy policjanci sprawdzają, czy 14-osobowa rodzina, która w Wigilię trafiła do szpitala, mogła zatruć się olejkiem z konopi. We wtorek służby ratunkowe zostały wezwane do jednej z wsi w powiecie zambrowskim (Podlaskie). W organizmach członków 14-osobowej rodziny wykryto narkotyki.