Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
Ja sobie zamówiłem przez internet na jednej z polskich stron i dziś do mnie doszedł.
Kupiłem jedyny który posiadał jakieś tam polskie atesty zdrowia, firmy Taboo.
Wciągałem niedawno i muszę przyznać że nie spodziewałem się takiej mocy, samo pobudzenie jest jak po baaardzo słabej dawce amfetaminy, ale do tego dochodzi taka dziwna eufornia, ani to opiatowa, ani konopna, taka inna... No i następuje wyczulenie zmysłów i pobudzenie.
Mija po 5 minutach.
No jak koledzy i koleżanki, wąchał już ktoś z was poppersa ?
Opiszcie jak na was podziałał.
Powód: zmiana brzmienia tematu, dodano link do Wikipedii
Ja próbowałem, ale na czysto, bez alkocholu. Heh całkiem fajne odczucie, ciśnieie takie fajne w głowe wali, troche potem boli głowa, ale ogólnie szybko ból mija, taka troszke brechawa jak sie mocniej wciągnie, ale momętami czułem się jak zbakany, ale troche inaczej, no i w fszystko wygląda niby normalnie a troszke inaczej
again and again
Zapraszam do mojej sondy http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=237
Jedyne co czuję to "ciśnienie" w głowie na początku.
I uderzenie ciepła...
Bez sensu, już na mnie nie działa... ]
Widocznie poppers albo wywietrzał :rolleyes: albo musisz sobie zrobić dłuższą przerwę od popersa.
Zapraszam do mojej sondy http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=237
Der neue Rauschstoffbenutzer pisze: Widziałem w Las Vegas Parano scenę, w której spasiony pan wdycha azotan amylu by zapobiec dusznicy bolesnej - jak nitroglicerynę. Ale nie o tym chciałem...........
Jak pomaga w zatruciu cjankami, to może pomoże psychomłodzieży utrzymać na wodzy pawia po LSA?
a co do pawia - mozesz sprobowac sie upalic, podobno pomaga na wymioty ;). a tak wogole to chyba najlepszym sposobem jest robienie ekstraktow z nasion, bo to generalnie te osnowki o metalicznym smaku maja dzialanie wymiotne. a wiec ekstrakcja lsa z nasion powinna zapobiegac wymiotom. o.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych
14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.