Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Witam, zabieram sie do pisania tego bardzo długo. Staralem sie znaleźć na forum odpowiedzi na moje pytanie ale najwidoczniej nikt nie jest tak skrajnie nieodpowiedzialny jak ja. Nie ma co owijac w bawelne wjebalem sie po uszy. Najbardziej boje sie o bebechy - zoladek jelita. Nie mam możliwości zbadania sie wiec co moglbym zrobic. Ciezko mi zejsc z tego syfu jestem wykończony psychicznie.
  • 305 / 41 / 0
Wale bombki od prawie roku, i nie zauważyłem żadnych negatywnych zmian żołądka czy jelit, w sensie negatywnych zmian które odczuwam poprzez ból - takich nie zauważyłem, ale mój każdy kał ma rzadką konsystencję jak budyń czasami bardziej gęsty czasami rzadszy.
Dawno nie widziałem takiego stolca jakiego powinno się widzieć
  • 4895 / 851 / 0
Ja się dorobiłem refluksu i zgagi.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / 6 / 0
Tez sie dorobiłem refluksu ,ale poszedlem do lekarza ,zapisał leki i zgaga to tylko wspomnienie.
@bastianisko77 zacznij sie suplementować i zainwestuj w osłonki na brzuch i wątrobe. Czemu nie masz mozliwosci zbadania się?
  • 0 / / 0
Bój si ę o swoją głowę.
Zadzwoń na telefon zaufania to pokierują Cię dalej. Nie trzeba mieć ubezpieczenia.
Gość
  • / / 0
Czy ktoś dużo i długo bawiąc się tematem robił badania krwi? W sensie czy komuś podskoczył estradiol. Czy on nie jest zależny od kryształków? Pytam ponieważ all badania są ok tylko to mi podskoczyło i nie wiem czy może od tego.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?

Newsy
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)

Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.

Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy

Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem

Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków

W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.